Libnet.ro
UNICEF

06:00

Rares Bogdan, reactie dura dupa crimele din Caracal: imi e scarba

Playtech Playtech,
Rares Bogdan, reactie dura dupa crimele din Caracal: imi e scarba

Revolta, furie, mahnire, dispret, toate sunt sentimente care incearca poporul roman dupa filmul groazei din Caracal, derulat sub ochii autoritatilor care au bajbait pana ce victimele au murit. Unul dintre cei care si-au prezentat indignarea in cazul crimelor a fost Rares Bogdan, pe Facebook. Rares Bogdan, reactie dura dupa crimele din Caracal Europarlamentarul PNL, Rares . continuă pe Playtech

Ce au patit persoanele care au scris mesaj pe sediul MAI, in semn de protest fata de crimele din Caracal

Furie si revolta a simtit un intreg popor dupa cele intamplate in Caracal. Drept urmare, ingroziti de atitudinea unor politisti si de actiunile altora, oamenii au iesit din case si si-au spus oful in fata sediului MAI, duminica seara. in semn de protest fata de crimele din Caracal, trei persoane au scris un mesaj pe .

CNA atentioneaza televiziunile cu privire la crimele din Caracal: Au obligatia de a trata cu decenta subiectul

Consiliul National al Audiovizualului le reaminteste tuturor televiziunilor ca au obligatia de a pastra decenta in abordarea crimelor de la Caracal. De asemenea, le subliniaza si responsabilitatea si respectarea drepturilor omului. CNA, atentionare pentru televiziuni in privinta crimelor de la Caracal Consiliul National al Audiovizualului s-a semnalat in privinta dufuzarii diverselor probe si detalii despre .

Raed Arafat, reactie dupa cazul din Caracal. Seful DSU anunta un grup de lucru care exista deja: N-au pic de rusine!

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din cadrul MAI, a sustinut, duminica, o conferinta de presa. El a spus ca la nivelul Guvernului a fost constituit un grup de lucru care se va ocupa de imbunatatirea sistemului 112. Numai ca un asemenea grup, constituit sub forma unui comitet, exista deja. Raed Arafat sustine .

Protest in Bucuresti dupa crima din Caracal: Pentru Alexandra. impotriva unui stat nepasator!

Un protest este organizat sambata in Bucuresti, de la ora 19:00, pentru a atrage atentia asupra interventiei esuate a autoritatilor in cazul adolescentei ucise cu brutalitate in Caracal. Evenimentul e denumitPentru Alexandra. impotriva unui stat nepasator!. Update: Cateva mii de manifestanti au ajuns in fata Ministerului de Interne si striga Jos Guvernul hotilor!, Nu scapati!, .

MAI, primele masuri dupa tragedia din Caracal. Cinci ofiteri si trei agenti, cercetati pentru modul in care s-a desfasurat interventia

Ministrul de Interne dispune primele masuri in ancheta de dupa tragedia din Caracal. A dispus cercetarea prealabila fata de cinci ofiteri si trei agenti in legatura cu modul in care au functionat lucrurile.

Mii de persoane au iesit sa protesteze in Capitala dupa tragedia din Caracal. Oamenii au cerut sa se faca dreptate pentru Alexandra

Mii de persoane au iesit in strada in Capitala pentru a protesta fata de modul in care autoritatile si-au indeplinit atributiile in cazul tragediei din Caracal. Aproximativ 30. 000 de oameni s-au.

Viorica Dancila cere demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, dupa crima din Caracal

Premierul Viorica Dancila a cerut, intr-o interventie la Antena 3, demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, precum si a sefului Politiei judetene Olt si a prefectului de Olt, dupa neregulile constatate in cazul crimei din Caracal.

Premierul Dancila cere demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, dupa crima din Caracal

Viorica Dancila a cerut demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, dupa neregulile constatate in cazul crimei din Caracal. E o tragedie cumplita care pe mine m-a marcat profund. E imperativ sa se fa.

STS, reactie dupa crima din Caracal: Am inregistrat trei apeluri de urgenta si au fost localizate pe cat a fost posibil

Purtatorul de cuvant al Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a vorbit, in cadrul unei conferinte de presa, despre modul in care s-a actionat dupa apelurile la 112 primit de la adolescenta care a fost.

Cerere-bomba dupa haosul din Caracal. Unchiul Alexandrei, dezvaluiri socante: Alexandra a sunat la ora 11. Politia abia la ora 18.00 a solicitat localizarea apelului. Sunt criminali cu sange rece

Alexandra Macesanu, fata sechestrata si cel mai probabil ucisala Caracal, este nepoata cunoscutului activist civic AlexandruCumpanasu. Unchiul Alexandrei sustine ca cei care nu au facut nimic in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2175 seconds )