Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rares Bogdan: Scorul la alegerile parlamentare va fi mai mare de 34% PSD ramane principalul competitor

B1 B1,
Rares Bogdan: Scorul la alegerile parlamentare va fi mai mare de 34% PSD ramane principalul competitor

Rares Bogdan a explicat faptul ca adversarul principal al liberalilor, in cursa pentru parlamentare este doar PSD. Mai mult decat atat insa, prim-vicepresedintele PNL sustine ca la urmatorul scrutin liberalii. continuă pe B1

Marcel Ciolacu: Nu vor fi candidati cu probleme penale pe listele PSD la alegerile parlamentare (VIDEO)

Liderul social-democratilor, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca pe listele de candidati ale PSD pentru alegerile parlamentare nu se vor gasi persoane cu probleme penale. Totusi, el a tinut sa precizeze ca.

Marcel Ciolacu: Daca se vor amana alegerile parlamentare, nu va fi din cauza PSD, ci a Guvernului Orban, care a gestionat dezastruos epidemia de coronavirus (VIDEO)

Liderul social-democratilor, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca daca alegerile parlamentare vor fi amanate, asta se va intampla nu din cauza PSD, ci din cauza Guvernului PNL, care a gestionat catastrofal r.

Alianta USR-PLUS a inceput astazi strangerea de semnaturi pentru alegerile parlamentare

Alianta USR PLUS a inceput luni campania de strangere de semnaturi pentru sustinerea candidatilor sai la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Sub sloganul O Romanie fara hotie, Alianta va strange semnaturile atat online, cat si in strada, conform news. ro.

Tensiuni in USR-PLUS pe tema desemnarii delegatilor care vor decide listele de candidati pentru alegerile parlamentare

Membri USR din Bucuresti si Iasi se declara nemultumiti in legatura cu desemnarea delegatilor USR PLUS care vor decide listele de candidati pentru alegerile parlamentare, precum si de perspectiva ca parlamentari cu o activitate buna sa nu se regaseasca pe aceste liste, potrivit News. ro.

ORBAN: Pe 6 decembrie trebuie sa se tina alegerile parlamentare

Premierul Ludovic Orban a declarat ca alegerile parlamentare trebuie sa se tina in 6 decembrie, mentionand ca Guvernul a stabilit aceasta data legal si constitutional si legea care da dreptul Parlamentului sa stabileasca data scrutinului nu este inca in vigoare, conform Agerpres.

USR si PLUS stabilesc delegatii care decid listele pentru alegerile parlamentare. in ambele partide sunt voci care critica desfasurarea negocierilor si a votului

Filialele Bucuresti ale USR si PLUS stabilesc in aceste zile listele delegatilor care vor decide candidatii aliantei la alegerile parlamentare, in conditiile in care in ambele partide sunt voci care critica desfasurarea negocierilor si lipsa de transparenta.

Cea mai mare frica pe care o au toti romanii! S-a aflat acum: 59% din ei se tem de asta

Mai bine de jumatate dintre romani se tem de un anumit lucru. Care este cea mai mare frica a noastra si de ce o impartasim cu totii? Frica, rol important in siguranta si integritatea noastri Frica e una dintre cele mai mari emotii, alaturi de furie si iubire. Aceasta apare ca raspuns in cazul unei .

Cel mai mare salariu minim din lume, adoptat: unde castigi de la 25 de dolari pe ora, in sus

Ai fi surprins cate tari nu au o prevedere legislativa legata de salariul minim, cum are Romania de exemplu. Undeva in lume insa, tocmai a fost definit cel mai mare salariu minim si vrei.

Proprietarii celui mai mare vitraliu-cupola din lume, care exista la Valcea, fara certificarea recordului FOTO

La mai bine de sase luni dupa ce o lucrare de arta a fost recunoscuta de catre Academia Recordurilor Mondiale drept cel mai mare vitraliu sub forma de cupola, proprietarele creatiei nu detin certificarea titlului de record mondial.

Bugetarul cu cel mai mare salariu din aparatul de stat romanesc. Ce venit lunar castiga

Romania continua sa aiba al doilea cel mai mic salariu minim pe economie din Uniunea Europeana, dupa Bulgaria. Cu toate acestea, cel mai mare salariu in sistemul bugetar, adica platit din bani publici, este.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )