Libnet.ro
UNICEF

01:06

Rasnov: Un barbat a murit dupa ce a fost impuscat de un politist care isi apara un coleg. Victima a amenintat cu furca si cutitul

B1 B1,
Rasnov: Un barbat a murit dupa ce a fost impuscat de un politist care isi apara un coleg. Victima a amenintat cu furca si cutitul

Un barbat in varsta de 64 de ani, cunoscut pentru comportamentul violent si problemele psihice, a murit, in noaptea de sambata spre duminica, la spital, dupa ce a fost impuscat de tr. continuă pe B1

Rasnov: Un barbat a murit dupa ce a fost impuscat de un politist care isi apara un coleg. Victima a ameninitat cu furca si cutitul

Un barbat in varsta de 64 de ani, cunoscut pentru comportamentul violent si problemele psihice, a murit, in noaptea de sambata spre duminica, la spital, dupa ce a fost impuscat de tr.

Un barbat violent, impuscat de un politist care isi apara un coleg, la Rasnov

Un barbat violent, impuscat de un politist care isi apara un coleg, la Rasnov .

Un barbat a fost impuscat de politisti, in Rasnov. Este in stare critica!

Un barbat de 60 de ani, din Rasnov, este in stare critica, dupa ce a fost impuscatin aceasta seara. Omul este cunoscut cu antecedente si cu un comportament foarte violent.

Atac armat in San Diego: Un politist a fost impuscat mortal, iar un altul a fost ranit (VIDEO)

Un politist a murit, iar un altul a fost ranit, dupa ce au fost impuscati la o intersectie din orasul San Diego SUA), potrivit BBC, preluat de libertatea. ro. Autovehiculul celor doi politisti, care.

Un biciclist din Timis a murit dupa ce a fost lovit de un tren si tarat aproximativ 150 de metri

Un barbat care traversa cu bicicleta o trecere la nivel cu calea ferata, in judetul Timis, intre localitatile Sanandrei si Hodoni, a murit dupa ce a fost lovit de un automotor si tarat de garnitura pe o distanta de aproximativ 150 de metri.

Un jucator de Pokemon Go a fost impuscat de trei ori

Cat timp popularitatea Pokemon Go continua sa creasca, aflam detalii despre foarte multe situatii dramatice in care ajung jucatorii. Pokemon Go s-ar putea sa fie cel mai important fenomen cultural din 2016, iar din pacate, acesta nu vine la pachet doar cu parti bune. in urma cu aproximativ o saptamana, doi tineri fost impuscati pentru [].

REVISTA PRESEI. Un bolnav a murit dupa ce si-a castigat in Justitie dreptul la tratament

Ziarul Adevarul scrie despre un roman ucis in interesul pacientilor. Este vorba de un bolnav de leucemie, mort dupa ce si-a castigat in instanta dreptul la tratament.

Tragedie la nunta: 26 de invitati si-au pierdut viata, dupa ce masina in care se aflau a fost luata de ape

Nu mai putin de 26 de invitati la o nunta din Pakistan si-au pierdut viata, sambata, dupa ce vehiculul in care se aflau a fost luat de o viitura, au anuntat autoritatile, relateaza AFP, potrivit.

26 de persoane si-au pierdut viata dupa ce masina in care se aflau a fost luata de o viitura

Un numar de 26 de invitati la o nunta din Pakistan, in principal copii, si-au pierdut viata astazi dupa ce vehiculul in care se aflau a fost luata de o viitura provocata de caderile abundente de precipitatii, au anuntat autoritatile, relateaza AF.

A fost descoperita gena care poate inversa procesul de imbatranire celulara

Oamenii de stiinta au descoperit izvorul tineretii eterne, aflat chiar in corpul uman, iar acest lucru e o veste extraordinara pentru cei care sufera de afectiuni ale sistemului muscular. Oamenii de stiinta de la Universitatea din Buffalo, SUA, au descoperit o noua capacitate a genei cunoscute sub numele de NANOG. in momentul in care cercetatorii [].

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )