Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un barbat a fost impuscat de politisti, in Rasnov. Este in stare critica!

Adevărul Adevărul,
Un barbat a fost impuscat de politisti, in Rasnov. Este in stare critica!

Un barbat de 60 de ani, din Rasnov, este in stare critica, dupa ce a fost impuscatin aceasta seara. Omul este cunoscut cu antecedente si cu un comportament foarte violent. continuă pe Adevărul

Un barbat impuscat de politisti, in Rasnov, este in stare critica

Un barbat de 60 de ani, din Rasnov, este in stare critica, dupa ce a fost impuscatin aceasta seara. Omul este cunoscut cu antecedente si cu un comportament foarte violent.

Actorul Sebastian Papaiani, in stare critica. Medicii sunt rezervati cu privire la starea lui de sanatate

Starea de sanatate a actorului Sebastian Papaiani ramane critica si este internat in spital. Mai mult, medicii sunt rezervati cu privire la starea de sanatate a actorului, potrivit.

Atac armat in San Diego: Un politist a fost impuscat mortal, iar un altul a fost ranit (VIDEO)

Un politist a murit, iar un altul a fost ranit, dupa ce au fost impuscati la o intersectie din orasul San Diego SUA), potrivit BBC, preluat de libertatea. ro. Autovehiculul celor doi politisti, care.

Un jucator de Pokemon Go a fost impuscat de trei ori

Cat timp popularitatea Pokemon Go continua sa creasca, aflam detalii despre foarte multe situatii dramatice in care ajung jucatorii. Pokemon Go s-ar putea sa fie cel mai important fenomen cultural din 2016, iar din pacate, acesta nu vine la pachet doar cu parti bune. in urma cu aproximativ o saptamana, doi tineri fost impuscati pentru [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )