Libnet.ro
UNICEF

23:30

Un biciclist din Timis a murit dupa ce a fost lovit de un tren si tarat aproximativ 150 de metri

Adevărul Adevărul,
Un biciclist din Timis a murit dupa ce a fost lovit de un tren si tarat aproximativ 150 de metri

Un barbat care traversa cu bicicleta o trecere la nivel cu calea ferata, in judetul Timis, intre localitatile Sanandrei si Hodoni, a murit dupa ce a fost lovit de un automotor si tarat de garnitura pe o distanta de aproximativ 150 de metri. continuă pe Adevărul

Nepotul femeii care a murit dupa o transfuzie de sange gresita, audiat la Politia Capitalei

Nepotul femeii care a decedat la Spitalul de Arsi dupa o transfuzie gresita de sange a fost audiat, miercuri, la sediul Politiei Capitalei, in dosarul in care politistii de la Serviciul Omoruri fac investigatii pentru ucidere din culpa, constituindu-se parte civila, scrie Mediafax.

REVISTA PRESEI. Un bolnav a murit dupa ce si-a castigat in Justitie dreptul la tratament

Ziarul Adevarul scrie despre un roman ucis in interesul pacientilor. Este vorba de un bolnav de leucemie, mort dupa ce si-a castigat in instanta dreptul la tratament.

Principala gara din Washington, evacuata dupa o alarma falsa cu bomba

Principala gara feroviara din Washington, Union Station, a fost evacuata ieri noapte dupa o alerta cu bomba, a declarat un ofiter de politie pentru Reuters.

Vesti bune din lumea cinematografiei. Dupa o pauza de un deceniu, Mel Gibson revine la regie (VIDEO)

Dupa zece ani de pauza, actorul si regizorul Mel Gibson a revenit la marea sa dragoste, regia. Dupa ce a putut fi vazut in roluri mici in fata camerei, in Machete Kills si.

TRANFORMARE incredibila a unei bunici din Marea Britanie: Dupa ce a slabit peste 80 de kilograme viseaza sa devina fotomodel

Poate fi considerata una dintre cele mai ambitioase femei din lume. Este vorba despre Natalie King, o femeie in varsta de 47 de ani din Marea Britanie, mama a sase copii, dar si bunica, care vrea sa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )