Libnet.ro
UNICEF

07:00

Raspunsul lui Donald Trump dupa ce a fost acuzat ca este un escroc, un rasist si un trisor

B1 B1,
Raspunsul lui Donald Trump dupa ce a fost acuzat ca este un escroc, un rasist si un trisor

Michael Cohen a mintit mult, dar nu a mintit despre faptul ca nu a existat nicio intelegere cu Rusia, a declarat presedintele american Donald Trump, in cadrul conferintei de presa de la Hanoi, de joi, relateaza. continuă pe B1

Donald Trump, acuzatii grave la adresa fostului sau avocat: A mintit!

Presedintele american Donald Trump l-a acuzat joi pe fostul sau avocat Michael Cohen ca a mintit mult la audierea sa din Congres, unde acesta l-a acuzat pe liderul de la Casa Alba ca este un escroc, ca a avut.

Noi ACUZATIIla adresa lui Donald Trump. Ce spune o fosta angajata a acestuia

O fosta membra a staff-ului din campania electorala a lui Donald Trump l-a acuzat pe acesta ca ar fi sarutat-o fara consimtamantul ei in 2016, relateaza CNN. Potrivit actului de acuzare, citat de.

DONALD TRUMP: Fara presiuni asupra Coreei de Nord cat timp inceteaza testele balistice

Donald Trump a declarat, ca este fericit atata timp cat Coreea de Nord mentine pauza in cazul testelor balistice; liderul american nu se grabeste sa deschida discutiile in vederea unui acord nuclear cu statul corean la summitul din Hanoi de saptamana aceasta, informeaza Reuters.

Vietnamul a expulzat sosia lui Kim Jong Un, cu doua zile naintea summitului cu Donald Trump / Sosia lui Trump ramne

Sosia lui Kim Jong Un, retinuta in Vietnam inaintea unui summit intre liderul nord-coreean si presedintele american Donald Trump, a fost expulzata luni, scrie AFP, care noteaza lipsa de umor a regimului autoritar vietnamez.

Kim Jong-un, trei zile in tren spre summitul cu Donald Trump din Vietnam

Liderul nord-coreean Kim Jong-un este asteptat, marti, la Hanoi dupa o calatorie de aproape trei zile pe calea ferata prin China, pentru un al doilea summit dificial cu presedintele american Donald Trump.

INFOGRAFIE Kim Jong-un, trei zile in tren spre summitul cu Donald Trump din Vietnam

Liderul nord-coreean Kim Jong-un este asteptat, marti, la Hanoi dupa o calatorie de aproape trei zile pe calea ferata prin China, pentru un al doilea summit dificial cu presedintele american Donald Trump.

VIDEO Summit-ul Donald Trump- Kim Jong Un s-a ncheiat fara niciun acord. Coreea de Nord a cerut ridicarea tuturor sanctiunilor / Trump: As fi putut ncheia un acord azi, dar nu as fi fost fericit

Summit-ul dintre presedintele Donald Trump si dictatorul nord-corean Kim Jong Un s-a incheiat fara niciun fel de acord. Principalul motiv pentru care nu a fost semnat niciun acord a fost faptul ca liderul din Coreea de Nord a cerut ridicarea tuturor sanctiunilor impuse, a explicat Donald Trump, intr-o conferinta de presa.

DONALD TRUMP SI KIM JONG-UN, LA A DOUA RUNDA DE DISCUTII: Liderul nord-coreean se declara dispus sa renunte la arsenalul nuclear

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a declarat astazi ca este dispus sa renunte la arsenalul sau nuclear si ca nu ar participa la un al doilea summit cu presedintele american Donald Trump daca nu ar fi asa.

Directorul de campanie al presedintelui SUA Donald Trump va conferentia la Academia Romana pe 21 martie

In perioada 20 24 martie 2019 se va afla in Romania Brad Parscale, director al viitoarei campanii prezidentiale a lui Donald Trump din 2020. Brad Parscale este expert in materie de media digitala si a jucat un rol esential pentru victoria lui Donald Trump din 2016.

Summit ISTORIC! Donald Trump si Kim Jong-un au ajuns la Hanoi (FOTO)

Air Force One, aeronava lui Donald Trump, a aterizat marti dupa amiaza la Hanoi. Kim Jong-un a ajuns insa primul in Vietnam, unde va participa la al doilea summit cu presedintele american, pe tema denuclearizarii.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )