Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vietnamul a expulzat sosia lui Kim Jong Un, cu doua zile naintea summitului cu Donald Trump / Sosia lui Trump ramne

Hotnews Hotnews,
 Vietnamul a expulzat sosia lui Kim Jong Un, cu doua zile naintea summitului cu Donald Trump / Sosia lui Trump ramne

Sosia lui Kim Jong Un, retinuta in Vietnam inaintea unui summit intre liderul nord-coreean si presedintele american Donald Trump, a fost expulzata luni, scrie AFP, care noteaza lipsa de umor a regimului autoritar vietnamez. continuă pe Hotnews

Actorul care-l imita pe Kim Jong Un, expulzat din Vietnam cu putin timp inainte de intrevederea dintre liderul nord-coreean si Donald Trump

Haward X, actorul de comedie australian, care a devenit cunoscut dupa ce a inceput sa-l imite pe dictatorul nord-coreean, a fost expulzat de la Hanoi, cu doua zile inainte de summit-ul liderilor Kim Jong Un si.

Vietnamul, un model pentru Kim Jong-un: Ce cauta tanarul dictator nord-coreean la Hanoi

Dispunand de forta de disuasiune nucleara, Kim Jong-un vrea acum sa-si directioneze eforturile asupra dezvoltarii economice a Coreei de Nord fara a renunta la dictatura. Cu binecuvantarea presedintelui american Donald Trump, liderul nord-coreean este tentat sa se inspire din modelul vietnamez Doi Moi, scrie Les Echos.

Kim Jong-un, trei zile in tren spre summitul cu Donald Trump din Vietnam

Liderul nord-coreean Kim Jong-un este asteptat, marti, la Hanoi dupa o calatorie de aproape trei zile pe calea ferata prin China, pentru un al doilea summit dificial cu presedintele american Donald Trump.

INFOGRAFIE Kim Jong-un, trei zile in tren spre summitul cu Donald Trump din Vietnam

Liderul nord-coreean Kim Jong-un este asteptat, marti, la Hanoi dupa o calatorie de aproape trei zile pe calea ferata prin China, pentru un al doilea summit dificial cu presedintele american Donald Trump.

Donald Trump il LAUDA pe liderul nordul-coreean cu doua zile inainte de a se intalni cu el

Datorita pozitionarii sale geografice, a populatiei nord-coreene si a liderului Kim Jong-un, Coreea de Nord are cel mai mare potential din lume de a creste rapid, a spus presedintele american Donald Trump,.

Kim Jong Un vrea sa-si crute copiii de povara nucleara

Liderul nord-coreean Kim Jong Un i-a spus sefului diplomatiei americane Mike Pompeo ca nu vrea ca copiii sai sa traiasca sub jugul armei nucleare, a dezvaluit un fost oficial din cadrul CIA la curent cu aceasta discutie pentru doua institutii de presa, relateaza Reuters.

Kim Jong-un vrea sa-si crute copiii de povara nucleara

Liderul nord-coreean Kim Jong-un i-a spus sefului diplomatiei americane Mike Pompeo ca nu vrea ca copiii sai sa traiasca sub jugul armei nucleare, a dezvaluit un fost oficial din cadrul CIA la curent cu aceasta discutie pentru doua institutii de presa, relateaza Reuters.

Kim Jong-un, in drum catre Hanoi, la summitul cu Trump

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a parasit sambata Coreea de Nord, cu trenul, catre Vietnam, unde urmeaza sa participe, saptamana viitoare. al al doilea summit cu presedintele american Donald Trump, potrivit agentiei ruse de stat Tass, citata de Reuters.

Donald Trump si Kim Jong-Un ar putea decide incheierea Razboiului Coreean

Presedintele american Donald Trump si liderul nord-coreean Kim Jong-Un ar putea declara incheierea Razboiului Coreean 1950-1953), in cadrul summitului din Vietnam, au transmis reprezentantii biroului prezidential din Coreea de Sud, citati de Reuters.

Pe cate CRIME s-a consolidat puterea lui Kim Jong-un in Coreea de Nord... Un raport BRUTAL scoate la iveala ororile regimului de la Phenian

Un raport publicat vineri de un ONG din care fac parte mai multi dezertori nord-coreeni prezinta masurile extreme folosite de Kim Jong-un pentru a insufla teama in randul populatiei, relateaza.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )