Libnet.ro
UNICEF

19:30

Rasturnare de situatie in scandalul E-coli. Angajati ai Lactate Bradet, infectati. Ne-au spus sa nu luam in considerare informarea

Antena3 Antena3,
Rasturnare de situatie in scandalul E-coli. Angajati ai Lactate Bradet, infectati. Ne-au spus sa nu luam in considerare informarea

Rasturnare de situatie pentru producatorul de lactate Bradet, devenit celebru in scandalul contaminarilor cu E-coli. Saptamana trecuta, Institutul Cantacuzino a anuntat ca rezultatul final al. continuă pe Antena3

Rasturnare de situatie in scandalul E-coli. Angajati ai Lactate Bradet, infectati

Rasturnare de situatie pentru producatorul de lactate Bradet, devenit celebru in scandalul contaminarilor cu E-coli. Saptamana trecuta, Institutul Cantacuzino a anuntat ca rezultatul final al.

FOTO. Rasturnare de situatie: testele confirma prezenta E-coli la producatorul de lactate Bradet

Rasturnare de situatie pentru producatorul de lactate Bradet, devenit celebru in scandalul contaminarilor cu E-coli. Saptamana trecuta, Institutul Cantacuzino a anuntat ca rezultatul final al analizelor pe care le-a efectuat arata ca tulpinile de E-coli de la copiii cu sindrom hemolitic-uremic SHU) nu sunt identice cu cele gasite in branza produsa la Bradet.

DSP Arges confirma: Trei angajati de la Lactate Bradet, depistati cu E.Coli

Directia de Sanatate Publica Arges confirma prezenta bacteriei E. Coli patogen, avand gena verotoxina, care provoaca aparitia SHU, la trei dintre angajatii societatii Bradet si la un angajat de la.

Patronul Lactate Bradet: Am primit informarea de 3-4 zile si ne-au spus sa nu o luam in considerare

Patronul Lactate Bradet a declarat ca informarea de la DSP Arges, privind prezenta bacteriei E. Coli patogen la angajatii firmei, a fost primita in urma cu trei-patru zile si ca i s-a transmis.

Cum se apara patronul Lactate Bradet in noul scandal cu bacteria E.coli

Patronul Fabricii Lactate Bradet, Marius Badea, a afirmat, la 100 de minute, de la Antena 3, ca bebelusul roman care se afla internat intr-un spital din Italia, cu sindrom hemolitic uremic, nu avea cum s.

UPDATE DSP Arges: Trei angajati de la Bradet, depistati cu E.Coli / Patronul Lactate Bradet: Am primit informarea de 3-4 zile si ne-au spus sa nu o luam in considerare

Directia de Sanatate Publica Arges confirma prezenta bacteriei E. Coli patogen, avand gena verotoxina, care provoaca aparitia SHU, la trei dintre angajatii societatii Bradet si la un angajat de la firma care furniza laptele, informeaza Mediafax. UPDATE Patronul Lactate Bradet, Marius Badea, a declarat ca informarea de la DSP Arges a fost primita in urma cu trei-patru zile si ca i s-a transmis ca nu este atat de importanta si sa nu o ia in considerare.

Angajati ai fabricii Lactate Bradet depistati cu E. Coli. Genele descoperite pot provoca Sindromul Hemolitic Uremic

In analizele recoltate de la 7 angajati ai fabricii a fost depistat E-coli patogen, iar trei dintre probele pozitive prezinta ambele genele care provoaca aparitia SHU.

Angajati ai fabricii Lactate Bradet, depistati cu E. Coli. Tulpinile descoperite pot provoca Sindromul Hemolitic Uremic

In analizele recoltate de la 7 angajati ai fabricii a fost depistat E. Coli patogen, iar trei dintre probele pozitive prezinta ambele gene care provoaca aparitia SHU.

Angajati ai fabricii Lactate Bradet depistati cu E. Coli. Tulpinile descoperite pot provoca Sindromul Hemolitic Uremic

In analizele recoltate de la 7 angajati ai fabricii a fost depistat E. Coli patogen, iar trei dintre probele pozitive prezinta ambele genele care provoaca aparitia SHU.

Copil suspectat cu SHU in Italia, dupa ce ar fi mancat produse lactate Bradet

Un copil a fost depistat cu sindrom-helolitic uremic in Italia, dupa ce ar fi mancat produse lactate marca Bradet. Medicii italieni au declarat ca diagnosticul copilului suspectat ca ar avea sindromul hemolitic-uremic nu este confirmat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )