Libnet.ro
UNICEF

11:31

Rata de ocupare a hotelurilor din Bucuresti a crescut de doua ori mai mult decat in Praga sau Varsovia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Rata de ocupare a hotelurilor din Bucuresti a crescut de doua ori mai mult decat in Praga sau Varsovia

Hotelurile din Bucuresti au inregistrat, in 2016, un avans al ratei de ocupare de 4,7%, fata de anul anterior, o rata de crestere de aproape doua ori mai mare decat in Praga sau Varsovia. In plus, tariful s-a majorat cu 5,8%, potrivit unui raport. continuă pe Wall-Street Ro

Guvernul Grindeanu le deconteaza ministrilor care nu sunt din Bucuresti aproximativ 1.000 euro pe luna. in patru ani, plafoanele de cheltuieli s-au triplat

Guvernul Grindeanu a crescut sumele alocate pentru cazarea ministrilor care nu sunt din Bucuresti. in ultimii patru ani, plafoanele de cheltuieli s-au triplat.

Patru masini, implicate intr-un accident rutier la iesirea din Bucuresti: Trei persoane au fost transportate la spital

Patru masini au fost implicate luni intr-un accident rutier care s-a produs la iesirea din Bucuresti, pe directia de mers spre Ciorogarla, informeaza Stiripesurse. ro. Sapte persoane se aflau.

Patru vehicule, implicate intr-un accident rutier la iesirea din Bucuresti: Opt persoane au fost ranite grav (VIDEO)

Patru vehicule - trei masini si un microbuz - au fost implicate luni intr-un accident rutier care s-a produs la iesirea din Bucuresti, pe directia de mers spre Ciorogarla, informeaza.

Studentii Universitatii din Bucuresti au fost medaliati cu aur, argint si bronz la o olimpiada de matematica

Studentii Facultatii de Matematica si Informatica a Universitatii din Bucuresti au obtinut o performanta remarcabila la Olimpiada de Matematica din Macedonia, organizata de Societatea de Matematica a Europei de Sud-Est, in perioada 28 februarie .

FC Barcelona - Valencia 4-2. Messi a marcat de doua ori

FC Barcelona a invins, duminica seara, pe teren propriu, cu scorul de 4-2, Valencia, in ultimul meci al etapei 28 a campionatului Spaniei, anunta News. ro. Leo Messi a marcat doua goluri, in minutele 45 penalti) si 52. Celelalte doua goluri ale invingatorilor au fost inscrise de Luis Suarez '35 si Andre Gomes '89.

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )