Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul Grindeanu le deconteaza ministrilor care nu sunt din Bucuresti aproximativ 1.000 euro pe luna. in patru ani, plafoanele de cheltuieli s-au triplat

România Liberă România Liberă,
Guvernul Grindeanu le deconteaza ministrilor care nu sunt din Bucuresti aproximativ 1.000 euro pe luna. in patru ani, plafoanele de cheltuieli s-au triplat

Guvernul Grindeanu a crescut sumele alocate pentru cazarea ministrilor care nu sunt din Bucuresti. in ultimii patru ani, plafoanele de cheltuieli s-au triplat. continuă pe România Liberă

Raluca Turcan: Guvernul Grindeanu cade in trei luni, din cauza nemultumirilor din interior

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, estimeaza ca Guvernul Grindeanu va cadea in trei luni, din cauza nemultumirilor din interiorul coalitiei de guvernare.

Ministrul Finantelor a dat semnalul reducerilor. Guvernul Grindeanu este pregatit sa taie din investitii. Ne vom indatora pentru pensii si salarii |ANALIZA

Ministrul Finantelor, Viorel Stefan, a declarat ca va taia din cheltuieli, daca va constata ca se va depasi tinta de deficit bugetar. Cum de pensii, salarii si ajutoare sociale nu se va atinge, singurul capitol la care s-ar putea face economii sunt investitiile.

Comisarul european Corina Cretu, avertisment serios pentru Guvernul Grindeanu: La Bruxelles exista temerea ca Romania sa nu ajunga in situatia Greciei (VIDEO)

Comisarul european Corina Cretu pune presiune pe Guvernul Grindeanu. Cretu avertizeaza Executivul ca trebuie sa prezinte dovezi cum ca maririle salariale sunt sustenabile si ca nu va fi depasit deficitul.

Sabin Orcan: Cum lucreaza Guvernul Grindeanu pentru bunastarea romanilor, incepand cu aceea a familiei Dragnea

Sabin Orcan a explicat duminica seara, in emisiunea X-Press de la B1 Tv, cum lucreaza Guvernul Grindeanu pentru bunastarea romanilor, dar incepand cu bunastarea familiei lui Liviu Dragnea.

Patru masini, implicate intr-un accident rutier la iesirea din Bucuresti: Trei persoane au fost transportate la spital

Patru masini au fost implicate luni intr-un accident rutier care s-a produs la iesirea din Bucuresti, pe directia de mers spre Ciorogarla, informeaza Stiripesurse. ro. Sapte persoane se aflau.

Patru vehicule, implicate intr-un accident rutier la iesirea din Bucuresti: Opt persoane au fost ranite grav (VIDEO)

Patru vehicule - trei masini si un microbuz - au fost implicate luni intr-un accident rutier care s-a produs la iesirea din Bucuresti, pe directia de mers spre Ciorogarla, informeaza.

Rata de ocupare a hotelurilor din Bucuresti a crescut de doua ori mai mult decat in Praga sau Varsovia

Hotelurile din Bucuresti au inregistrat, in 2016, un avans al ratei de ocupare de 4,7%, fata de anul anterior, o rata de crestere de aproape doua ori mai mare decat in Praga sau Varsovia. In plus, tariful s-a majorat cu 5,8%, potrivit unui raport.

Studentii Universitatii din Bucuresti au fost medaliati cu aur, argint si bronz la o olimpiada de matematica

Studentii Facultatii de Matematica si Informatica a Universitatii din Bucuresti au obtinut o performanta remarcabila la Olimpiada de Matematica din Macedonia, organizata de Societatea de Matematica a Europei de Sud-Est, in perioada 28 februarie .

Politic show:Replica lui Andronescu pentru Turcan, dupa ce liderul liberal a afirmat ca Guvernul Grindeanu cade in trei luni; Catalin Ivan, dezvaluri si atacuri : Dragnea vrea sa ma excluda abuziv din grupul socialistilor! Are excese autoritare!; Traian

Topul partidelor care vor modificarea legislatiei penale. Modificarea legislatiei penale a fost pe agenda scurta a obiectivelor politice pentru mai multe partide, la. Nationalisti europeni, pericol sau nu pentru UE. Tendintele nationaliste din Europa sunt unul dintre cei mai mari dusmani ai viitorului Uniunii Europene. O spun grupurile politice de.

Am discutat cu premierul si l-am asigurat ca ALDE va sustine Guvernul Grindeanu

Vicepremierul Daniel Constantin, copresedinte ALDE, a declarat ca a discutat cu premierul Sorin Grindeanu, ieri, si l-a asigurat ca indiferent de cum vor evolua lucrurile in Alianta Liberalilor si Democratilor toti colegii sai de partid vor sustine in continuare Guvernul pe care acesta il conduce.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )