Libnet.ro
UNICEF

00:07

Rata somajului a crescut la cel mai ridicat nivel din ultimii 3 ani

Adevărul Adevărul,
Rata somajului a crescut la cel mai ridicat nivel din ultimii 3 ani

Rata somajului a crescut in martie 2020 la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani, dupa ce numarul somerilor a crescut cu 58. 000 de persoane, potrivit datelor publicate joi de Institutul National de Statistica INS). continuă pe Adevărul

Cheltuielile militare globale au atins in 2019 cel mai ridicat nivel de la sfarsitul Razboiului Rece (raport)

Cheltuielile militare la nivel mondial au atins in 2019 cel mai inalt nivel de la sfarsitul Razboiului Rece, Statele Unite ocupand primul loc, potrivit unui raport al Institutului International de Cercetare pentru Pace de la Stockholm SIPRI) publicat luni, transmite AFP, citata de Agerpres. Pe parcursul anului trecut, cheltuielile militare s-au ridicat la 1. 917 miliarde de dolari 1. 782 miliarde de euro) la nivel mondial, o crestere anuala cu 3. 6%, cea mai mare din 2010. Cheltuielile militare au atins cel mai inalt nivel de la sfarsitul Razboiului Rece in 1989, a declarat pentru AFP Nan Tian, cercetator din cadrul SIPRI.

Spania: Rata somajului a crescut la 14,4% in primul trimestru din 2020

Rata somajului in Spania a urcat la 14,4% in primul trimestru din 2020, ca rezultat al restrictiilor impuse pentru a opri raspandirea pandemiei de coronavirus COVID-19), arata datele Institutului National de Statistica INE) publicate marti, transmite Reuters, citat de Agerpres. in trimestrul patru din 2019, rata somajului era de 13,8%, iar analistii intervievati de Reuters se asteptau la o crestere de pana la 15,6% in perioada ianuarie-martie 2020. Datele publicate marti sunt partiale, deoarece restrictiile impuse pentru oprirea raspandirii epidemiei au fost impuse in data de 14 martie, iar cea mai mare parte a studiului facut in randul gospodariilor privind somajul era deja efectuat pana la aceasta data, a precizat INE.

3 asistente si o infirmiera de la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania, sunt infectate cu coronavirus

3 asistente si o infirmiera care lucreaza in sectia de Terapie Intensiva de la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania, sunt infectate cu coronavirus. Toate cele 4 angajate testate pozitiv lucrau pe aceeasi tura. Toti pacientii internati in sectia ATI au fost testati, iar rezultatele testelor sunt negative.

Numarul deceselor de COVID-19 in Spania, la cel mai scazut nivel in aproape sase saptamani. Situatia in statele vecine Romaniei

Numarul deceselor de coronavirus inregistrate in ultimele 24 de ore in Spania a ajuns joi la 268, cel mai scazut nivel inregistrat din 20 martie, in timp ce numarul persoanelor vindecate este dublu fata de cel al noilor imbolnaviri, a informat Ministerul Sanatatii de la Madrid.

Cel mai inteligent copil din istoria omenirii

Printre copiii moderni, exista o multime de talente care isi dezvolta potentialul prin studii consta.

Ekaterina, cel mai sexy arbitru din Rusia

Fara turisti, Grecia intra intr-o grava recesiune, desi se astepta sa aiba cel mai bun sezon in aceasta vara

Fara turisti, Grecia ar intra intr-o grava recesiune, desi se astepta sa aiba cel mai bun sezon din istorie in aceasta vara. Angajatii din turism s-au resemnat, stiind ca vor ajunge in somaj, arata o analiza realizata de CNBC, care citeaza si estimarile FMI privind contractia PIB.

INFOGRAFIC Mai putine firme suspendate in martie, in ciuda crizei COVID-19

Luna trecuta, mediul de afaceri a suferit o scadere drastica in ce priveste initiativa antreprenoriala, in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut numarul de infiintari ajungand la cel mai mic nivel din ultimii 5-10 ani, conform datelor Oficiului National al Registrului Comertului ONRC), interpretate si centralizate de REGnet. ro. insa numarul suspendarilor si dizolvarilor de firme a scazut mult luna trecuta, cand foarte multi angajati au fost trimisi in somaj tehnic.

Topul celor mai mari pierzatori din fotbal

Paolo Maldini a declarat recent intr-o videoconferinta pe Instagram ca este cel mai mare pierzator din istoria fotbalului.

INS: Din cauza pandemiei COVID-19, rata somajului BIM a crescut in martie la 4,6%

Rata somajului in martie 2020 a crescut cu 0,7 puncte procentuale fata de cea inregistrata in luna precedenta, ajungand la 4,6%, de la 3,9%, potrivit datelor Institutului National de Statistica INS) publicate joi.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )