Libnet.ro
UNICEF

21:15

Caru' cu vedete: Razboi total intre Iulia Albu si Alex Velea; LadyGaGa isi face parfum din pipi!; Un mare actor din seria X-Men, operat de cancer de piele!

Hotnews Hotnews,
 Caru

Eva Longoria a pozat goala pusca pentru o revista spaniola. Actrita americana Eva Longoria a pozat goala pentru numarul din luna decembrie al revistei Elle din Spania. Eva apare pe coperta revistei acoperita doar cu cateva cristale. Iulia Vantur, dezvaluiri despre serile petrecute cu Salman Khan, in Romania! Escapada amoroasa a frumoasei prezentatoare TV Iulia Vantur s-a incheiat ieri, dupa ce a petrecut cateva nopti fabuloase alaturi de presupusul sau iubit. continuă pe Hotnews

Iulia Albu, imbracata ca un om al strazii intr-o emisiunii tv: Mi-a luat doua minute sa ma imbrac asa

Iulia Albu a bifat inca o aparitie socanta in platoul unei emisiuni televizate. Fosta sotie a lui Mihai Albu a purtat o tinuta neglijenta si chiar pe alocuri murdara, semanand mai degraba cu un om al.

Iulia Albu, urmarita de ghinioane! O ajung blestemele vedetelor?

Iulia Albu le-a marturisit astazi celor care ii urmaresc activitatea pe Facebook ca ultimele zile nu au fost tocmai usoare si ca a fost urmarita de tot soiul de ghinioane, insa promite sa isi revina cat de repede.

Razboi total intre CJAS Vaslui si medicii de familie: Nu isi fac treaba!

Neregulile gasite in urma ultimelor controale la cabinetele medicilor de familie din judetul Vaslui i-a scos din sarite pe sefii Casei Judetene de Asigurari de Sanatate CJAS), care promit sanctiuni si mai drastice asupra halatelor albe.

Caru' cu Vedete: Iulia Albu a intrecut orice imaginatie! A venit la TV incaltata cu un pantof si imbracata in 7 camasi; Madalina Pamfile, eleganta si fara sutien; Vantul i-a facut probleme! Kate Middleton, la un pas sa-si arate fundul

Da din casa si din. pat! Rodica Miron il face praf pe fotbalistul Alex Maxim, fostul ei iubit. Rodica Miron a acceptat sa vorbeasca despre. Mihaela Radulescu a trait un cosmar! Vedeta este in stare de soc. Mihaela Radulescu a cazut victima hotilor din Monaco. Vedeta.

Scandal! Alex Velea o desfiinteaza, Iulia Albu se bucura!

Alex Velea a starnit o avalansa de critici si jigniri la adresa Iuliei Albu, dupa ce aceasta l-a criticat dur in emisiunea WOWbiz catalogandu-l drept manelist. Cantaretul a postat mesaje dure la adresa ei, chiar si o poezie cu subinteles. Reactiile lui, citate de presa, nu au facut decat sa. o bucure pe Iulia, ea laudandu-se pe Facebook cu astfel de aparitii mediatice.

De ce sare Alex Velea la gatul Iuliei Albu

Alex Velea ingroasa randul vedetelor ce s-au intors impotriva Iuliei Albu, dupa ce aceasta din urma a avut cuvinte critice la adresa vestimentatiei pe care artistul a purtat-o la un eveniment.

SCANDAL MONSTRU! Alex Velea sare la gatul Iuliei Albu!

Alex Velea ingroasa randul vedetelor ce s-au intors impotriva Iuliei Albu, dupa ce aceasta din urma a avut cuvinte critice la adresa vestimentatiei pe care artistul a purtat-o la un eveniment.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )