Libnet.ro
UNICEF

23:15

Razboiul de 30 de ani din teatrul romanesc. Batalia de laBulandra

Adevărul Adevărul,
Razboiul de 30 de ani din teatrul romanesc. Batalia de laBulandra

In comunism, confictele din teatrele romanesti se rezolvau ideologic si prin delatiuni la organe. Dupa Revolutia din 1989, scandalurile au devenit publice si intens mediatizate, de o uratenie care a murdarit multe imagini de artisti. continuă pe Adevărul

Cine lucreaza la televiziunea lui Pandele. Fata unui om important din fotbalul romanesc intra pe sticla

Florentin Pandele, primarul Voluntariului, si-a facut televizune, care se numeste Metropola Tv. Acolo a angajat-o ca moderatoare pe Alice Bodescu, fiica secretarului general adjunct al FRF, Gabriel Bodescu. Fiica unui om important, la televizunea lui Pandele A mai aparut o televiziune in Romania, iar asta se cheama Metropola TV. Este, de fapt, postul Consiliului Local .

O fata de 17 ani din Galati si-a ucis nou-nascutul! L-a batut si l-a sugrumat pana a murit

O tanara de 17 ani din Galati a fost arestata preventiv pentru 30 de zile, dupa ce si-a omorat nou-nascutul. L-a lovit in mod repetat si l-a sugrumat, ceea ce a condus la instalarea decesului fatului.

Consilier surpriza pentru Gabriela Firea. O legenda din fotbalul romanesc ar putea colabora cu candidatul PSD la Primaria Capitalei

Cornel Dinu ar putea ajunge consilierul Gabrielei Firea, informeaza Fanatik. Procurorul nu a mai avut nicio functie publica, nici in politica, nici in sport in ultimii ani, remarcandu-se in schimb prin.

Anca Ailenei, o fata de 13 ani din Timis, este disparuta de 24 de ore

Anca Ailenei, o fata in varsta de 13 ani din localitatea Charlotenburg, judetul Timis, este disparuta de mai bine de 24 de ore, iar rudele au cerut ajutorul Politiei si oamenilor pentru a o gasi.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2547 seconds )