Libnet.ro
UNICEF

00:07

Razer a incheiat unul dintre cele mai mari contracte de sponsorizare din e-Sports din ultimii ani

Adevărul Adevărul,
Razer a incheiat unul dintre cele mai mari contracte de sponsorizare din e-Sports din ultimii ani

Razer a anuntat ca va sponsoriza echipa Seoul Dynasty, favoritii primului sezon al Overwatch League OWL), ca urmare a semnarii unui contract de doi ani cu KSV eSports, care include beneficii pentru toate echipele si toti jucatorii din cadrul organizatiei. continuă pe Adevărul

De ce este parasit de clienti unul dintre cele mai mari lanturi de fashion din lume

In timp ce retailerii americani si majoritatea celor europeni sarbatoresc cel mai bun sezon de vanzari din ultimii ani exista si un brand renumit care nu le tine isonul. HM sarbatoreste 70 de ani de la fondare, dar si cel mai sever declin in fata unor rivali mult mai agili.

Vesti bune pentru toti calatorii. Blue Air lanseaza o ruta noua spre una dintre cele mai dorite destinatii de vara

Compania aeriana romaneasca Blue Air lanseaza o ruta noua, spre una dintre cele mai dorite destinatii de vara. Incepand cu 16 iunie, pasagerii Blue Air vor putea zbura de pe Aeroportul International Otopeni spre Palma de.

Blue Air lanseaza o ruta noua spre una dintre cele mai dorite destinatii de vara

Compania aeriana romaneasca Blue Air lanseaza o ruta noua, spre una dintre cele mai dorite destinatii de vara. Incepand cu 16 iunie, pasagerii Blue Air vor putea zbura de pe Aeroportul International Otopeni spre Palma de Mallorca.

LOVITURA pentru turismul romanesc! Unul dintre cei mai importanti turoperatori germani scoate Romania din cataloage (VIDEO)

Turismul romanesc nu mai impresioneaza pe nimeni. Dertour, unul dintre marii turoperatori germani, scoate Romania din cataloage, din cauza infrastructurii proaste si a hotelurilor putine si foarte scumpe,.

Una dintre cele mai vechi rute feroviare din Romania se inchide definitiv

Dupa o istorie de 130 de ani, calea ferata Hunedoara-Simeria nu va mai avea calatori. De la 1 martie, trenurile Regio care circulau pe ruta Hunedoara Simeria vor fi retrase de CFR. in ultima luna si gara.

BNR, SEMNAL DE ALARMA privind evolutia preturilor: Una dintre cele mai rapide CRESTERI

Guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, a prezentat raportul asupra inflatiei, despre care a spus ca se integreaza in intervalul de variatie de 2,5% +/- 1%. Va prezint raportul asupra inflatiei din.

Reduceri eMAG laptopuri. Cele mai bune preturi la modele de ultima generatie

Cel mai mare magazin online, eMAG. ro, anunta oferte la mai multe categorii de electronice. Iata care sunt cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG laptopuri pe care le poti gasi astazi.

Conversii mai multe, platforme eCommerce mai eficiente, marketing modern: ecomTEAM 2018

Platforma eCommerce VTEX , una dintre cele mai renumite la nivel mondial, alaturi de Google, eMag, RTB House, Customsoft, experti din zonele de marketing, Analytics si SEO vor fi prezenti la editia a 8-a a ecomTEAM , unul dintre cele mai mari.

Intesa Sanpaolo Bank Romania si-a triplat profitul net in 2017

Intesa Sanpaolo Bank, parte a Intesa Sanpaolo Group, unul dintre cele mai mari grupuri bancare din zona euro, a inregistrat, in 2017, un venit operational de 154 milioane lei si profit net de 43 milioane lei, de trei ori mai mare fata de 2016.

Top 10 cele mai distractive, prietenoase si accesibile orase din lume in 2018 FOTO

Un nou sondaj realizat pe 15. 000 de persoane din 32 de mari orase din intreaga lume arata care dintre acestea promit cele mai bune experiente pentru vacantele pe care le planuiti in 2018.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3287 seconds )