Libnet.ro
UNICEF

20:30

Razvan Cotovelea, avizat in comisii pentru ministru al Societatii Informationale.

România Liberă România Liberă,
Razvan Cotovelea, avizat in comisii pentru ministru al Societatii Informationale.

Razvan Cotovelea, propus ministru al Societatii Informationale, a primit, marti, avizul favorabil al comisiilor parlamentare de specialitate, inregistrandu-se doar 4 voturi impotriva, informeaza Mediafax. Avem salariul mediu in minister putin peste 1. 400 de lei, este inacceptabil. ) Din punctul meu de vedere, va trebui in perioada imediat urmatoare sa vedem in ce masura exista posibilitatea ca pentru anul viitor sa venim cu acea lege de salarizare unica. De asemenea, va trebui sa vedem . continuă pe România Liberă

Bogdan Stanoevici, avizat in comisii pentru ministru delegat pentru romanii de pretutindeni.

Bogdan Stanoevici, propus ca ministrul delegat pentru Romanii de Pretutindeni, a primit, marti, aviz favorabil din partea Comisiei pentru comunitatile de romani din afara granitelor a Camerei Deputatilor si celei pentru romanii de pretutindeni din Senat. Comisiile de specialitate din Parlament au avizat aceasta propunere cu 13 voturi pentru si 6 voturi impotriva. Bogdan Stanoevici este de profesie actor, fiind cunoscut pentru roluri in filme precum Noi, cei din linia intai, de .

Razvan Cotovelea, ministrul avizat pentru Societatea Informationala: Institutiile publice se vor conforma unor masuri de securitate pentru rezolvarea expirarii suportului de Windows XP/Solutia pe termen lung este modernizarea infrastructurii IT prin fond

Problema PC-urilor cu Windows XP din institutiile publice este analizata de catre un Comitet tehnico - economic din care face parte si SRI, iar Ministerul va avea in perioada urmatoare un ghid de conformare pentru toate institutiile publice, a declarat marti Razvan Cotovelea, care a fost avizat favorabil de Comisiile parlamentare de specialitate pentru functia de Ministru al Societatii Informationale. Prezent la audieri, Dan Nica, a declarat pentru HotNews. ro ca din fericire, marii utilizatori de Windows XP care sunt Ministerul de Interne si Ministerul Apararii functioneaza in retele inchise, deci nu vor fi in pericol, dar ca institutiile care functioneaza in retele deschise vor trebui sa adopte un set de masuri de securitate, care va fi elaborat in saptamanile urmatoare de Comitetul din care face parte si SRI. Vezi in articol ce a raspuns Razvan Cotovelea la intrebarile despre Posta Romana, Memorandumul cu Huawei, salaziarea din Ministerul pe care-l va conduce si trecerea la televiziunea digitala terestra.

Cine este noul ministru al Societatii Informationale?.

Alexandru Razvan Cotovelea s-a specializat in ultimii ani in problematica fondurilor europene. De altfel, ultimul post in administratia publica a fost de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Europene, pe vremea in care fostul comisar european, Leonard Orban, ocupa functia de ministru. Vezi CV-ul lui Cotovelea Cotovelea a fost Coordonatorul National al Asistentei Financiare Nerambursabile de Preaderare 1999-2010) si, ulterior, Coordonator National al Asistentei Financiare Nerambursabile .

Cine este Razvan Cotovelea, ministrul propus al Societatii Informationale

Razvan Cotovelea, ministrul propus al Societatii Informationale, este un tehnocrat in varsta de 40 de ani, sustinut de PC. Cea mai recenta functie guvernamentala a fost cea de secretar de stat in Ministerul Fondurilor Europene, insa la inceputul anului 2013 Cotovelea a fost eliberat din functie de premierul Victor Ponta, in conditiile in care ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, nu-l mai dorea pe acesta in minister.

Nicolicea, avizat de Comisii ca ministru delegat pentru Relatia cu Parlamentul.

Eugen Nicolicea a fost avizat de Comisii ca ministru delegat pentru Relatia cu Parlamentul in Guvernul Ponta III. Citeste si: UPDATE. Guvernul Ponta III: Noii ministri, audiati marti in comisii Decizia comisiilor de specialitate a fost adoptata cu 20 de voturi pentru si 9 impotriva. Liberalii si democrat-liberalii au votat impotriva, conform Mediafax. Citeste si: Audiere Aurelia Cristea: Cristina Pocora Nu inteleg ce cautati dumneavoastra aici Vicepresedintele UNPR Eugen Nicolicea, .

Oprea, avizat de comisii pentru functia de ministru al Afacerilor Interne si vicepremier.

Gabriel Oprea, propus ministru al Afacerilor Interne si vicepremier, a primit, marti, avizul pentru aceste functii din partea comisiilor parlamentare reunite, fiind validat cu 20 de voturi pentru, cinci impotriva si patru abtineri, informeaza Mediafax. Oprea a fost audiat de comisiile pentru aparare, ordine public si siguranta nationala din Senat si Camera Deputatilor. La finalul audierilor, Gabriel Oprea a declarat ca nu si-a dorit sa fie ministru de Interne, insa a acceptat aceasta .

Oprea, avizat de comisii pentru functia de ministru al Afacerilor Interne si vicepremier: ...

La finalul audierilor, Gabriel Oprea a declarat ca nu si-a dorit sa fie ministru de Interne, insa a acceptat aceasta functie. Nu am dorit sa fiu ministru de Interne, dar, asa cum am facut si in alte locuri in care am fost pana acum, o sa-mi fac datoria, a spus Oprea. El a precizat ca este o perioada economica dificila, insa isi doreste sa fie mai multi bani pentru echipamente si salariile angajatilor din structurile Ministerului Afacerilor Interne. Angajatii MAI sunt oameni .

Gabriel Oprea, avizat de comisii pentru functia de ministru al Afacerilor Interne si vicepremier

Gabriel Oprea, propus ministru al Afacerilor Interne si vicepremier, a primit, marti, avizul pentru aceste functii din partea comisiilor parlamentare reunite. Oprea a fost validat cu 20 de voturi pentru, cinci.

Eugen Nicolicea, avizat de Comisii ca ministru delegat pentru Relatia cu Parlamentul

Comisiile juridice din Camera deputatilor si Senat au acordat, marti dimineata, prin vot, aviz favorabil pentru Eugen Nicolicea, propus ca ministru delegat pentru Relatia cu Parlamentul in Guvernul Ponta III.

Adriana Pana, validata in Comisii pentru functia de ministru delegat pentru Ape si Paduri.

Adriana Doina Pana, propusa pentru postul de ministru delegat pentru Ape si Paduri, a primit, marti, aviz favorabil din partea Comisiilor de agricultura ale Parlamentului, cu 27 de voturi pentru si 14 impotriva, apartinand PNL si PDL, informeaza Mediafax. Reprezentantii PNL si PDL au anuntat, la sedinta Comisiilor de agricultura, ca voteaza impotriva. Liberalul Nini Sapunaru i-a spus Adrianei Pana ca ministerul pe care aceasta il va conduce, daca va fi ministru, este incontrolabil.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )