Libnet.ro
UNICEF

14:45

Gabriel Oprea, avizat de comisii pentru functia de ministru al Afacerilor Interne si vicepremier

B1 B1,
Gabriel Oprea, avizat de comisii pentru functia de ministru al Afacerilor Interne si vicepremier

Gabriel Oprea, propus ministru al Afacerilor Interne si vicepremier, a primit, marti, avizul pentru aceste functii din partea comisiilor parlamentare reunite. Oprea a fost validat cu 20 de voturi pentru, cinci. continuă pe B1

Oprea, avizat de comisii pentru functia de ministru al Afacerilor Interne si vicepremier.

Gabriel Oprea, propus ministru al Afacerilor Interne si vicepremier, a primit, marti, avizul pentru aceste functii din partea comisiilor parlamentare reunite, fiind validat cu 20 de voturi pentru, cinci impotriva si patru abtineri, informeaza Mediafax. Oprea a fost audiat de comisiile pentru aparare, ordine public si siguranta nationala din Senat si Camera Deputatilor. La finalul audierilor, Gabriel Oprea a declarat ca nu si-a dorit sa fie ministru de Interne, insa a acceptat aceasta .

Oprea, avizat de comisii pentru functia de ministru al Afacerilor Interne si vicepremier: ...

La finalul audierilor, Gabriel Oprea a declarat ca nu si-a dorit sa fie ministru de Interne, insa a acceptat aceasta functie. Nu am dorit sa fiu ministru de Interne, dar, asa cum am facut si in alte locuri in care am fost pana acum, o sa-mi fac datoria, a spus Oprea. El a precizat ca este o perioada economica dificila, insa isi doreste sa fie mai multi bani pentru echipamente si salariile angajatilor din structurile Ministerului Afacerilor Interne. Angajatii MAI sunt oameni .

Adriana Pana, validata in Comisii pentru functia de ministru delegat pentru Ape si Paduri.

Adriana Doina Pana, propusa pentru postul de ministru delegat pentru Ape si Paduri, a primit, marti, aviz favorabil din partea Comisiilor de agricultura ale Parlamentului, cu 27 de voturi pentru si 14 impotriva, apartinand PNL si PDL, informeaza Mediafax. Reprezentantii PNL si PDL au anuntat, la sedinta Comisiilor de agricultura, ca voteaza impotriva. Liberalul Nini Sapunaru i-a spus Adrianei Pana ca ministerul pe care aceasta il va conduce, daca va fi ministru, este incontrolabil.

Victor Ponta: Gabriel Oprea preia miercuri, ca titular, functia de ministru de Interne

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca Gabriel Oprea va prelua miercuri, ca titular, functia de ministru de Interne, el precizand ca va trimite de dimineata propunerea catre presedintele Traian Basescu,.

Traian Basescu: Vicepremierul Gabriel Oprea poate demisiona pentru a fi ministru de Interne in actualul Guvern

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a declarat marti,in cadrul conferintei de presa sustinute la Palatul Cotroceni, ca solutia pentru a evita expirarea mandatului interimar al ministrului de Interne este ca viceprim-ministrul Gabriel Oprea sa isi dea demisia din functie pentru a fi numit sef la Interne.

UPDATE Cine este Razvan Nicolescu, propunerea pentru functia de ministru al energiei

Premierul Victor Ponta a anuntat ca Razvan Nicolescu 36 ani) a fost propus sa ocupe functia de ministru al energiei. Razvan Nicolescu are experienta in domeniul energiei, fiind din 2008 director de afaceri publice si reglementare in OMV Petrom. De asemenea, este vicepresedinte CA al Agentiei Europene pentru Cooperarea Autoritatilor de Reglementare in Energie ACER). Vezi in text experienta profesionala a viitorului ministru al energiei.

VIDEO Cine este Razvan Nicolescu, propunerea pentru functia de ministru al energiei

Premierul Victor Ponta a anuntat ca Razvan Nicolescu 36 ani) a fost propus sa ocupe functia de ministru al energiei. Razvan Nicolescu are experienta in domeniul energiei, fiind din 2008 director de afaceri publice si reglementare in OMV Petrom. De asemenea, este vicepresedinte CA al Agentiei Europene pentru Cooperarea Autoritatilor de Reglementare in Energie ACER). Vezi in text experienta profesionala a viitorului ministru al energiei.

Cine este Florin Jianu, propunerea pentru functia de ministru delegat pentru IMM-uri si turism

Florin Jianu, desemnat de premierul Ponta pe postul de ministru delegat pentru IMM si turism, are 38 de ani, vine din Slatina, este din 2007 presedintele Patronatului Tinerilor Intreprinzatori din Romania si este si vicepresedinte la Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR). Jianu nu vine din niciun partid politic si a mai lucrat si in cadrul Presedintiei Romaniei dupa ce a terminat Facultatea de Matematica, Universitatea Bucuresti in 1999.

Ponta: Oprea preia miercuri, ca titular, functia de ministru de Interne

Victor Ponta a precizat, intr-o interventie telefonica la Romania TV, referitor la intrevederea avuta cu Traian Basescu marti seara, ca a fost la presedinte pentru a-i prezenta rezultatul votului Parlamentului si Hotararea care deja a fost publicata in Monitorul Oficial si pentru a-i cere, in baza prevederilor constitutionale, sa ii numeasca pe noii ministri.

Bogdan Stanoevici, avizat in comisii pentru ministru delegat pentru romanii de pretutindeni.

Bogdan Stanoevici, propus ca ministrul delegat pentru Romanii de Pretutindeni, a primit, marti, aviz favorabil din partea Comisiei pentru comunitatile de romani din afara granitelor a Camerei Deputatilor si celei pentru romanii de pretutindeni din Senat. Comisiile de specialitate din Parlament au avizat aceasta propunere cu 13 voturi pentru si 6 voturi impotriva. Bogdan Stanoevici este de profesie actor, fiind cunoscut pentru roluri in filme precum Noi, cei din linia intai, de .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )