Libnet.ro
UNICEF

16:30

Razvan Cotovelea, ministrul avizat pentru Societatea Informationala: Institutiile publice se vor conforma unor masuri de securitate pentru rezolvarea expirarii suportului de Windows XP/Solutia pe termen lung este modernizarea infrastructurii IT prin fond

Hotnews Hotnews,
 Razvan Cotovelea, ministrul avizat pentru Societatea Informationala: Institutiile publice se vor conforma unor masuri de securitate pentru rezolvarea expirarii suportului de Windows XP/Solutia pe termen lung este modernizarea infrastructurii IT prin fond

Problema PC-urilor cu Windows XP din institutiile publice este analizata de catre un Comitet tehnico - economic din care face parte si SRI, iar Ministerul va avea in perioada urmatoare un ghid de conformare pentru toate institutiile publice, a declarat marti Razvan Cotovelea, care a fost avizat favorabil de Comisiile parlamentare de specialitate pentru functia de Ministru al Societatii Informationale. Prezent la audieri, Dan Nica, a declarat pentru HotNews. ro ca din fericire, marii utilizatori de Windows XP care sunt Ministerul de Interne si Ministerul Apararii functioneaza in retele inchise, deci nu vor fi in pericol, dar ca institutiile care functioneaza in retele deschise vor trebui sa adopte un set de masuri de securitate, care va fi elaborat in saptamanile urmatoare de Comitetul din care face parte si SRI. Vezi in articol ce a raspuns Razvan Cotovelea la intrebarile despre Posta Romana, Memorandumul cu Huawei, salaziarea din Ministerul pe care-l va conduce si trecerea la televiziunea digitala terestra. continuă pe Hotnews

Cine este Razvan Cotovelea, ministrul propus al Societatii Informationale

Razvan Cotovelea, ministrul propus al Societatii Informationale, este un tehnocrat in varsta de 40 de ani, sustinut de PC. Cea mai recenta functie guvernamentala a fost cea de secretar de stat in Ministerul Fondurilor Europene, insa la inceputul anului 2013 Cotovelea a fost eliberat din functie de premierul Victor Ponta, in conditiile in care ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, nu-l mai dorea pe acesta in minister.

Eugen Nicolicea, ministrul avizat pentru Relatia cu Parlamentul, intoarce Legea amnistiei pentru adoptare

Ministrul propus pentru Relatia cu Parlamentul, Eugen Nicolicea, a fost avizat de comisiile juridice reunite cu majoritate de voturi, el afirmand ca legea amnistiei trebuie adoptata, dupa o dezbatere publica. Cea.

Eugen Nicolicea, ministrul avizat pentru Relatia cu Parlamentul, vrea sa intoarca Legea amnistiei pentru adoptare

Guvernul Ponta 3 nici nu a ajuns la investitura, dar cu o noua majoritate se vorbeste deja despre legea amnistiei. Aceeasi lege care a atras multe reactii negative in plan extern. Numita martea neagra, ziua in.

Razvan Cotovelea, avizat in comisii pentru ministru al Societatii Informationale.

Razvan Cotovelea, propus ministru al Societatii Informationale, a primit, marti, avizul favorabil al comisiilor parlamentare de specialitate, inregistrandu-se doar 4 voturi impotriva, informeaza Mediafax. Avem salariul mediu in minister putin peste 1. 400 de lei, este inacceptabil. ) Din punctul meu de vedere, va trebui in perioada imediat urmatoare sa vedem in ce masura exista posibilitatea ca pentru anul viitor sa venim cu acea lege de salarizare unica. De asemenea, va trebui sa vedem .

Attila Korodi a fost avizat pentru ministerul Mediului.

Attila Korodi a fost avizat de comisiile parlamentare pentru functia de ministru al Mediului si Schimbarilor Climatice, fiind validat cu 18 voturi pentru, noua impotriva si o abtinere, informeaza Mediafax. Korodi a fost audiat de Comisia pentru mediu si echilibru ecologic din Camera Deputatilor si de Comisia pentru administratie publica, organizarea teritoriului si protectia mediului din Senat. Ministrul propus pentru portofoliul Mediului si-a prezentat programul, dupa care a avut de .

VIDEO Razvan Nicolescu, ministrul desemnat al energiei: Nu voi promova acte normative fara dezbatere publica/ Ca ministru, nu voi interveni in managementul companiilor de stat

Razvan Nicolescu, ministrul desemnat al energiei, sustine ca prioritatea sa este actualizarea strategiei energetice. Este necesara o stragie energetica adoptata prin consens de catre toate fortele politice. Daca nu se poate, propun sa avem o consultare larga cu toti factorii interesati, a declarat Nicolescu in cadrul audierilor din comisiile de specialitate din Parlament. Nicolescu a mai afirmat ca nu va propune adoptarea unor acte normative fara ca acestea sa treaca mai intai prin filtrul dezbaterilor publice. Parlamentarii au validat numirea lui Nicolescu in functia de ministru cu 36 de voturi pentru, 7 impotriva si 3 abtineri.

Constantin Nita, avizat pentru postul de ministru al Economiei, iar Razvan Nicolescu, pentru Energie

Razvan Nicolescu, propus ministru delegat pentru Energie, a primit, marti, avizul comisiilor parlamentare reunite, fiind validat cu 36 de voturi pentru, 7 impotriva si 3 abtineri. El a fost audiat de.

Constantin Nita, avizat pentru postul de ministru al Economiei.

Candidatul pentru functia de ministru al Economiei, Constantin Nita, a fost avizat favorabil, marti, cu 28 de voturi pentru, 9 voturi impotriva si 2 abtineri, de comisiile parlamentare de industrii si economice, conform Mediafax. Voturile impotriva au apartinut PDL si unor parlamentari PNL. Constantin Nita a raspuns intrebarilor parlamentarilor legate de strategia pentru Oltchim, Rosia Montana, minerit si industria de aparare. Citeste si: Guvernul Ponta III: Noii ministri, audiati marti .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )