Libnet.ro
UNICEF

01:05

RCSRDS va continua sa perceapa o suprataxa pentru serviciul de roaming inca un an

Adevărul Adevărul,
RCSRDS va continua sa perceapa o suprataxa pentru serviciul de roaming inca un an

Digi Communications NV, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de telecomunicatii din Romania si Ungaria, a anuntat luni ca Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) a autorizat RCSRDS sa continue sa aplice anumite suprataxe, pentru un an, pentru unele servicii de roaming furnizate propriilor clienti aflati in interiorul Spatiului Economic European SEE), drept urmare si in interiorul UE. continuă pe Adevărul

DigiMobil va percepe suprataxa pentru roaming inca un an

Digi Communications NV, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de telecomunicatii din Romania si Ungaria, a anuntat luni ca Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) a autorizat RCSRDS sa continue sa aplice anumite suprataxe, pentru un an, pentru unele servicii de roaming furnizate propriilor clienti aflati in interiorul Spatiului Economic European SEE), drept urmare si in interiorul UE.

Bancul zilei: Apt pentru serviciul militar

Cu ocazia recrutarii in armata, un tanar, dorind sa-l mituiasca pe doctor pentru a scapa de armata, isi baga in fund un sul de bancnote. La control.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2485 seconds )