Libnet.ro
UNICEF

05:00

Reactia Comisiei Europene dupa ce zeci de mii de romani din strainatate nu au putut vota duminica: Statele membre trebuie sa se asigure ca toti cetatenii isi pot exercita dreptul de vot

Hotnews Hotnews,
 Reactia Comisiei Europene dupa ce zeci de mii de romani din strainatate nu au putut vota duminica: Statele membre trebuie sa se asigure ca toti cetatenii isi pot exercita dreptul de vot

Comisia Europeana a reactionat dupa ce zeci de mii de romani din strainatate nu au putut vota duminica, mesajul CE fiind ca autoritatile nationale sunt obligate sa ii informeze pe alegatorii nationali din statele UE in timp util si intr-o maniera adecvata despre conditiile si modalitatile detaliate de exercitare a dreptului lor de vot. continuă pe Hotnews

SECRETARUL GENERAL AL COMISIEI EUROPENE: Valul populist se afla sub control

Secretarul General al Comisiei Europene, Martin Selmayr, a declarat la o zi dupa alegerile europarlamentare ca valul populist se afla sub control, conform Politico.

Scandal la sectiile de votare. Cati romani din diaspora nu au mai apucat sa voteze?

A fost scandal la sectiile de votare din diaspora, dupa ce mii de romani au stat ore intregi la cozi uriase, dar tot nu au reusit sa ajunga la urne pentru a-si exercita votul. S-a scandat impotriva PSD si a Ministerului Afacerilor Externe, iar dupa ora 21:00 au mai putut vota doar cei care se [] .

inceputul negocierilor pentru presedintia Comisiei Europene: germanul Manfred Weber vrea o mare coalitie eurofila

Candidatul Partidului Popular European PPE) la postul de presedinte al Comisiei Europene, germanul Manfred Weber, a facut apel duminica seara la formarea unei coalitii eurofile cu socialistii, centristii si chiar si ecologistii, relateaza Reuters.

Ca urmare a alegerilor, Partidul Popular European (PPE) cere presedintia Comisiei Europene. Raspunsul socialistilor

In urma rezultatelor inregistrate la alegerile europarlamentare, din intervalul vineri-duminica, Partidul Popular European PPE) a cerut presedintia Comisiei Europene, relateaza Agerpres. Am castigat.

Avertismentul Angelei Cristea: Rabdarea Comisiei Europene fata de Romania e cam pe duca

Romania se afla la un pas de intrarea in mecanismul premergator activarii Articolului 7 din Tratatul Uniunii Europene, avertizeaza Angela Cristea, sefa Reprezentantei Comisiei Europene la Bucuresti, la RFI.

Amenintari voalate la adresa Romaniei din partea Comisiei Europene, inainte de europarlamentare

Romania se afla la un pas de intrarea in mecanismul premergator activarii Articolului 7 din Tratatul Uniunii Europene. Este semnalul lansat la RFI de Angela Cristea, sefa Reprezentantei Comisiei Europene la.

Reactia Gabrielei Firea, dupa ce Liviu Dragnea a propus-o la prezidentiale. Primarul Capitalei, foc si para

Dupa ce Liviu Dragnea a anuntat fastuos ca fostul sau adversar din partid, Gabriela Firea ar putea fi propusa drept candidat pentru alegerile prezidentiale, edilul Capitalei a venit cu o reactie uluitoare. Nu numai ca nu i-a multumit sefului PSD, ci i-a si reamintit ca a transformat-o in sac de box. Gabriela Firea, reactie dura [] .

BE EU. Structura Comisiei Europene si cand isi va incepe activitatea

Un Parlament nou va aduce si o Comisie Europeana cu o cu totul alta structura. Fiecare stat membru isi va desemna cate un comisar. Dupa alegeri, una dintre primele indatoriri ale Parlamentului e de a al.

Negocieri in vederea presedintiei Comisiei Europene

Candidatul Partidului Popular European PPE) la postul de presedinte al Comisiei European CE), germanul Manfred Weber, a indemnat la formarea unei coalitii eurofile intre conservatori, socialisti, formatiuni de centru si ecologisti, relateaza Reuters.

Stirile ProTV: Incidente la Castellon, unde mii de romani scandeaza hotii si ciuma rosie. A intervenit Politia

Mii de romani care vor sa voteze la Castellon, unde este una dintre marile comunitati de romani din Spania, si-au pierdut rabdarea si au inceput sa scandeze: hotii si ciuma rosie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )