Libnet.ro
UNICEF

05:30

Reactia lui Liviu Dragnea la demisia lui Mihai Razvan Ungureanu de la conducerea SIE: Sper ca acest act sa nu faca parte dintr-un razboi politic subteran

România Liberă România Liberă,
Reactia lui Liviu Dragnea la demisia lui Mihai Razvan Ungureanu de la conducerea SIE: Sper ca acest act sa nu faca parte dintr-un razboi politic subteran

Seful PSD Liviu Dragnea a precizat, luni, ca spera ca demisia sefului Serviciului de Informatii Externe SIE), Mihai Razvan Ungureanu, nu face parte dintr-un razboi politic subteran. continuă pe România Liberă

Dragnea: Sper ca demisia lui Razvan Ungureanu de la sefia SIE sa nu faca parte dintr-un razboi politic subteran

Sper ca demisia lui Mihai Razvan Ungureanu de la sefia SIE sa nu faca parte dintr-un razboi politic subteran, a scris Liviu Dragnea intr-o postare pe Facebook. O demisie e o demisie si nu o.

Mihai Razvan Ungureanu a demisionat de la SIE. Iohannis a cerut sefilor Parlamentului sa declare functia vacanta

Mihai Razvan Ungureanu si-a dat demisia de la sefia SIE. Informatia, publicata initial de HotNews. ro care a citat mai multe surse apropiate situatiei, a fost confirmata ulterior de Administratia Prezidentiala. MR Ungureanu ar fi demisionat din motive personale, potrivit surselor citate. Reamintim ca HotNews. ro a scris despre tensiunile aparute in relatia dintre MR Ungureanu si presedintele Klaus Iohannis inca din vara, cand Iohannis i-ar fi cerut lui Ungureanu demisia. UPDATE 3: Presedintele Iohannis le-a transmis presedintilor Senatului si Camerei Deputatilor sa ia act de demisia lui MR Ungureanu si sa declare functia vacanta, arata purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale.

Cine este generalul Silviu Predoiu, care asigura interimatul la SIE, dupa demisia lui Mihai Razvan Ungureanu

Generalul Silviu Predoiu va asigura interimatul la sefia Serviciului de Informatii Externe SIE), dupa ce Mihai Razvan Ungureanu si-a anuntat demisia.

Mihai Razvan Ungureanu a demisionat de la conducerea Serviciului de Informatii Externe: Klaus Iohannis i-a acceptat demisia (VIDEO)

Mihai Razvan Ungureanu si-a depus demisia de la sefia Serviciului de Informatii Externe. Acesta era director SIE incepand din 30 iunie 2015. Administratia Prezidentiala prin vocea purtatorului de.

Alina Gorghiu, despre o revenire a lui Mihai Razvan Ungureanu in PNL: Nu au fost astfel de discutii, exclud un asemenea scenariu

Mihai Razvan Ungureanu si-a dat demisia luni din funtia de director al Serviciului de Informatii Externe. intrebata despre demisia acestuia si despre o eventuala cooptare a acestuia inapoi in .

Dezvaluiri incendiare despre Mihai Razvan Ungureanu. Unde a fost vazut fostul sef al SIE

Mihai Razvan Ungureanu si-a anuntat demisia de la conducerea SIE, motivul fiind starea sa precara de sanatate. in realitate, MRU ar fi bine-sanatos, caci astazi a fost vazut la Facultatea de Istorie,.

Putem trage concluzia ca relatiile dintre MRU si presedinte sunt deteriorate iremediabil. Emilia Sercan, dezvaluiri bomba despre locul in care a fost dimineata Mihai Razvan Ungureanu

Dupa demisia lui Mihai Razvan Ungureanu, presedintele Iohannis a declarat ca cererea nu i-a fost inmanata de fostul director al SIE din cauza problemelor medicale. in urma acestei afirmatii,.

BREAKING NEWS. SURSE RL: Mihai Razvan Ungureanu a demisionat de la sefia SIE din motive medicale. Cine asigura interimatul

Mihai Razvan Ungureanu si-a depus, luni dupa-amiaza, demisia de la sefia Serviciului de Informatii Externe SIE).

MIhai Razvan Ungureanu a demisionat de la conducerea SIE

MIhai Razvan Ungureanu a demisionat de la conducerea SIE, a declarat purtatorul de cuvant al presedintelui Iohannis, care a precizat ca seful statului a acceptat demisia acestuia, conform News. ro.

Mihai Razvan Ungureanu a demisionat de la sefia SIE. Presedintele a acceptat demisia

Mihai Razvan Ungureanu a demisionat de la sefia Serviciului de Informatii Externe Stire in curs de actualizare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )