Libnet.ro
UNICEF

15:00

Reactia lui Mihai Sora la referendumul pentru redefinirea familiei

Adevărul Adevărul,
Reactia lui Mihai Sora la referendumul pentru redefinirea familiei

Mihai Sora s-a exprimat pe contul sau de Facebook in legatura cu referendumul pentru redefinirea familiei mentionand ca, desi multe persoane il indeamna sa spuna cateva cuvinte pe aceasta tema, nu vrea sa se pronunte si sa se pozitioneze de o tabara sau alta. continuă pe Adevărul

Tudor Chirila, despre referendumul pentru redefinirea familiei: Se incearca distragerea atentiei publice de la asediul infractorilor asupra a ceea ce a mai ramas din Romania

Tudor Chirila sustine, intr-o postare pe blog-ul sau, ca referendumul pentru redefinirea familiei este o aberatie juridica si o imensa manipulare care functioneaza ca o perdea de fum in spetele c.

Ce cauta romanii pe Pornhub in 2018? Statistica oficiala de dinaintea referendumului pentru redefinirea familiei

Referendumul pentru redefinirea termenului de familie in Constitutie tine capul de afis in presa in aceasta perioada, populatia Romaniei fiind impartita in mai multe tabere.

Mesajul lui Mihai Sora inainte de referendumul privind familia traditionala: Nu ati uitat, trag nadejde, de SOBOLANI

Filosoful si scriitorul Mihai Sora spune ca a primit numeroase cereri care l-au indemnat, ispitit sau somat sa spuna ce crede despre referendumul privind familia tradiotionala care va fi organizat pe 6-7.

Episcopul Slatinei si Romanatilor, in campania pro-referendum pentru redefinirea familiei: Vreti, deci, sa evitam, pe viitor, mania Domnului?

Biserica a inceput propaganda pro-referendum, pe site-ul Episcopiei Slatinei si Romanatilor aparand indemnul episcopului catre enoriasi.

Consultare nationala la Sinteza zilei. Ce cred romanii despre referendumul pentru familie

in satul Mariuta din judetul Calarasi oamenii nu stiu prea multe despre referendumul pentru familie. N-am auzit, noi suntem cu treaba. Nu stam sa ne uitam la televizor, spune o.

Procente explozive. Sondaj despre referendumul pentru familia traditionala

Avangarde a realizat un sondaj despre referendumul pentru familia traditionala. Dintre cei care au fost chestionati, 66% au sustinut ca vor merge la referendum. 63% vor vota.

Dragnea o contrazice pe Dancila cu privire la referendumul pentru familie: Vom face actiuni de informare a populatiei. I-am rugat pe pensionarii PSD sa se implice (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat, joi, ca PSD face o campanie de informare despre referendumul pentru familie din 6-7 octombrie. Vom face actiuni de informare a populatiei, a spus Dragnea. Declaratia vine dupa.

Dancila discuta cu socialistii europeni despre statul de drept si referendumul pentru familie - surse

Premierul Viorica Dancila discuta, miercuri, la Bruxelles, cu socialistii din Parlamentul European despre statul de drept, dar si despre referendumul pentru familia traditionala, au declarat pentru Mediafax surse din grupul SD din PE.

Politico, despre referendumul din Romania: Guvernul spera ca o sa faca oamenii sa uite esecurile sale

Publicatia Politico critica decizia autoritatilor romane de a organiza un referendum pentru redefinirea familiei si numeste aceasta mutare o incercare de a-i face pe votanti sa uite esecurile guvernarii, noteaza Digi24.

ALDE nu se va implica in campania pentru referendum

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, astazi, ca ALDE nu se va implica in campania pentru referendumul privind redefinirea familiei, precizand ca le va recomanda simpatizantilor sa voteze conform propriei constiinte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )