Libnet.ro
UNICEF

05:00

Reactia lui Smiley dupa ce fratele sau a fost desemnat managerul anului 2019: Suntem diferiti. Ne completam perfect

Adevărul Adevărul,
Reactia lui Smiley dupa ce fratele sau a fost desemnat managerul anului 2019: Suntem diferiti. Ne completam perfect

CEO-ul HaHaHa Production Filip Maria 29 de ani), fratele cantaretului Smiley 36 de ani), a fost recompensat de revista Capital cu premiul Managerul anului 2019. continuă pe Adevărul

The Irishman, primul pas catre Oscar: a fost desemnat cel mai bun film al anului de National Board of Review. Lista castigatorilor

Lungmetrajul The Irishman al lui Martin Scorsese a fost desemnat de National Board of Review cel mai bun film al anului 2019. Aceasta distinctie este un bun indicator ca productia Netflix are mari sanse sa castige si un Oscar.

Actorul Joaquin Phoenix a fost desemnat personalitatea anului 2019 de catre PETA

Actorul american Joaquin Phoenix 45 de ani), care il interpreteaza pe Joker in filmul omonim, a fost desemnat personalitatea anului 2019 de organizatia PETA People for the Ethical Treatment of Animals).

Un barbat a violat 11 persoane, dupa ce a fost eliberat din inchisoare din greseala

Un barbat din Marea Britanie a rapit si violat 11 persoane, inclusiv un baiat de 11 ani, dupa ce a fost eliberat din inchisoare din greseala. Barbatul de 34 de ani le spunea victimelor ca le iubea si ca.

Accident cumplit: un autoturism a intrat intr-o casa dupa ce a fost lovit de o alta masina

O masina a intrat in zidul unei case dupa ce a fost implicata, vineri dimineata, intr-un accident pe strada Baicoi din municipiul Ploiesti, nefiind inregistrate victime, informeaza Inspectoratul de Politie.

Atacata si incendiata, dupa ce a fost violata: drama absurda a unei femei pe care nu o vei uita

Desi suna absurd, cand vine vorba de viol, exista mai multe tari in aceasta lume care sunt surprinzator de permisive cu astfel de agresiuni. Din acest motiv, in unele cazuri, ajungi sa dai vina pe autoritati. Avea 23 de ani in momentul in care a fost atacata si incendiata, in timp ce se deplasa catre .

Dupa ce a fost penalizata de Iohannis, Monica Anisie revolutioneaza invatamantul in trei pasi

Daca ai crezut ca postarile de pe Facebook cu se simte hotarata se folosesc doar pentru mers la sala, Ministrul Educatiei Monica Anisie iti atesta contrariul. in urma cu cateva ore, Ministrul Educatiei a facut o postare destul de stufoasa pe Facebook prin care anunta proiectul pe care il are in vedere pentru reinventarea sistemului .

Caz socant in Bistrita-Nasaud: Un barbat a fost preluat de un elicopter SMURD dupa ce a fost lovit de un cal

Caz dramatic in Bistrita-Nasaud! Un barbat in varsta de 57 de ani a fost preluat, marti, de un elicopter SMURD, dupa ce a fost lovit de un cal. Salvatorii au intervenit la locul incidentului cu un.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )