Libnet.ro
UNICEF

12:45

Reactia Mariei Constantin dupa ce Marcel Toader a dezvaluit ca ea s-ar fi iubit cu Augustin Viziru: Ma vede lumea ca-s bine, dar nu stie ce e cu mine

Antena3 Antena3,
Reactia Mariei Constantin dupa ce Marcel Toader a dezvaluit ca ea s-ar fi iubit cu Augustin Viziru: Ma vede lumea ca-s bine, dar nu stie ce e cu mine

Maria Constantin a reactionat la cateva ore dupa ce Marcel Toader a dezvauit ca sotia sa, cantareata, s-ar fi iubit cu Augustin Viziru, chiar in timp ce erau casatoriti. Artista pare. continuă pe Antena3

Marcel Toader a dezvaluit cine este amantul Mariei Constantin. E insurat si are copii

Pentru prima data, Marcel Toader iese la rampa cu acuzatii si dezvaluiri. Omul de afaceri este gata sa dea cartile pe fata cu orice risc si sa spuna adevarul despre relatia cu Maria.

Mama Mariei Constantin face lumina: Marcel m-a sunat la unu noaptea ca sa-mi spuna ca divorteaza

Pe 13 septembrie, Marcel Toader 55 de ani) si Maria Constantin 30 de ani) vor semna actele de divort la notar. Afaceristul si cantareata vor pune capat unei relatii de patru ani si unei casnicii care pe.

Marcel Toader, acuzatii grave la adresa fostei sale sotii, Maria Constantin: M-a inselat, am dovezi

Marcel Toader o acuza pe Maria Constantin ca l-a inselat. Marcel Toader, in varsta de 54 de ani, care tocmai a divortat de a sasea sotie, Maria Constantin, a fost invitat luni la emisiunea Acces.

Marcel Toader a facut public numele celui cu care l-ar fi inselat Maria Constantin. Este un nume celebru in showbiz

Marcel Toader a facut public, la Acces direct, numele celui cu care Maria Constantin l-a inselat. Toader spune ca Maria ar fi avut o aventura cu Augustin Viziru. Am.

Nu sunt singurul barbat cu care ai fost inselat Dialog halucinant intre Marcel Toader si amantul sotiei

Telenovela divortului dintre Marcel Toader si Maria Constantin e departe de a se fi incheiat. Vrand sa-l traga la raspundere pe cel care i-a spart casa, Marcel Toader l-a contactat pe.

Marcel Toader detoneaza BOMBA: Maria s-a iubit cu Augustin Viziru. Mi-a recunoscut fix la 12 noaptea

Afaceristul Marcel Toader a dezvaluit ca sotia sa, de care a divortat recent, a intretinut relatii intime cu Augustin Viziru. Cu toate acestea, nu Viziru ar fi fost motivul divortului, ci un alt barbat cu.

A patra fosta sotie a lui Marcel Toader, din cele sase, reactie halucinanta in cazul divortului de Maria Constantin

Cea de-a patra sotie a lui Marcel Toader, din cele sase casnicii esuate pe care le-a avut, a vorbit in exclusivitate pentru emisiunea Agentia VIP, de la Antena Stars. Diana Ghenu a facut.

Marcel Toader: Am aflat ca Maria ma insala cand a venit la 11 noaptea cu...

Marcel Toader a povestit ca a aflat despre amantul sotiei sale in momentul in care Maria s-a intors acasa la 11 noaptea cu rochia murdara. Apoi, afaceristul a mers la masina si.

Reactia MARILOR PUTERI dupa testul NUCLEAR al Coreei de Nord de duminica dimineata: China, Rusia, Japonia, Franta, Suedia...

Marile puteri reactioneaza vehement dupa ce Phenianul a anuntat ca a testat cu succes o bomba cu hidrogen, ce a dus la declansarea unui cutremur de 6,3 grade in cadrul a ceea ce reprezinta cel mai.

Reactia MARILOR PUTERI dupa testul NUCLEAR al Coreei de Nord de duminica dimineata: China, Rusia, Japonia, Franta, Germania, Marea Britanie...

Marile puteri reactioneaza vehement dupa ce Phenianul a anuntat ca a testat cu succes o bomba cu hidrogen, ce a dus la declansarea unui cutremur de 6,3 grade in cadrul a ceea ce reprezinta cel mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )