Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reactia sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, dupa dezvaluirile facute de Dan Andronic

Antena3 Antena3,
Reactia sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, dupa dezvaluirile facute de Dan Andronic

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, le-a spus jurnalistilor marti ca nu face nicio declaratie, dupa dezvaluirile facute cu o zi in urma de Dan Andronic, potrivit caruia ar fi avut loc o. continuă pe Antena3

Un nou termen in procesul in care Laura Codruta Kovesi a dat in judecata Antena 3

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a venit, marti dimineata, la Curtea de Apel Ploiesti, unde se judeca un nou termen in dosarul in care aceasta a dat in judecata postul de treleviziune Antena 3 si mai multi angajati ai acestuia, anunta News. ro. La termenul de marti este prezent si jurnalistul Razvan Savaliuc, care se reprezinta singur in acest dosar, ceilalti parati fiind reperezentati in instanta de un singur avocat.

Traian Basescu, reactie dura dupa dezvaluirile lui Dan Andronic: Cere arestarea lui Kovesi, a lui Coldea si a lui Maior

Fostul presedintele Traian Basescu a reactionat reactioneaza dur la dezvalurile facute de Dan Andronic si cere public arestarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, a fostului sef operativ al SRI, Florian Coldea,.

Laura Codruta Kovesi a REACTIONAT in urma dezvaluirilor jurnalistului Dan Andronic. Ce spune sefa DNA despre acuzatiile aduse

Laura Codruta Kovesi nu vrea sa comenteze in niciun fel afirmatiile jurnalistului Dan Andronic. Numele sefei DNA apare intr-o dezvaluire facuta de jurnalist potrivit careia Kovesi, Maior si.

Operatiunea NOI SUNTEM STATUL: CUM MI-AM PETRECUT O NOAPTE CU LAURA CODRUTA KOVESI SI FLORIAN COLDEA

Jurnalistul Dan Andronic continua seria dezvalurilor din cadrul Operatiunea NOI SUNTEM STATUL cu afirmatii la adresa sefei DNA. Episoul publicat in EVZ vorbeste despre cum Laura Codruta.

Traian Basescu, despre punerea sub urmarire penala a lui Dan Andronic, dupa dezvaluirile privind alegerile din 2009: A vorbit prea mult si a suparat sistemul (VIDEO)

Dan Andronic a fost chemat marti la DNA si pus sub urmarire penala, dupa ce a scris ca Laura Codruta Kovesi, alaturi de fostii sefi SRI si cativa politicieni importanti puneau tara la cale in no.

Ministrul Tudorel Toader, dupa ce a decis sa nu ii demita pe Kovesi si Lazar: Eu cred ca am sprijinul parlamentarilor coalitiei, al liderilor PSD si ALDE si al premierului. Eu reprezint cetateanul si apar statul de drept

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, luni seara, intr-o emisiune la Romania TV, ca urmeaza programul de guvernare al coalitiei PSD-ALDE si ca reprezinta cetateanul si apara statul de drept si drepturile si interesele cetatenilor. in opinia sa, dupa prezentarea evaluarii activitatii sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, si a procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar, beneficiaza, in continuare, de sprijinul coalitiei, desi a fost criticat de liderul social-democrat Liviu Dragnea, pentru ca nu i-a demis pe cei doi procurori.

Traian Basescu neaga ca ar fi stiut de intalnirea sefilor de servicii secrete cu Kovesi

Traian Basescu neaga ca ar fi stiut de intalnirea sefilor de servicii secrete, cu Laura Codruta Kovesi in noaptea alegerilor din 2009. Fostul presedinte a declarat luni seara, la postul.

Sefa DNA s-a prezentat, marti, la Curtea de Apel Ploiesti, unde se judeca un nou termen in procesul cu Antena 3

Sefa Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, s-a prezentat, marti, la Curtea de Apel Ploiesti, unde se judeca termenul in dosarul in care aceasta a dat in judecata postul de treleviziune Antena 3 si mai multi angajati ai acestuia.

Ministerul de Externe intai retine si apoi cerceteaza: Cetateanul turc caruia i-a fost confiscat pasaportul si-a primit inapoi actul, dupa dezvaluirile RL

Autoritatile romane au inapoiat pasaportul unui cetatean turc, dupa ce a retinut abuziv documentul. Actul a fost restituit la o saptamana dupa ce Romania libera a scris in exclusivitate despre lipsa de temei a acestei masuri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2705 seconds )