Libnet.ro
UNICEF

01:05

REACTIE. Ce spune Iohannis despre Guvernul Dacian Ciolos

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
REACTIE. Ce spune Iohannis despre Guvernul Dacian Ciolos

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni seara, la TVR1, ca Guvernul prim-ministrului desemnat Dacian Ciolos poate sa fie si crede ca va fi un Executiv cu care va colabora foarte bine, el precizand totodata ca nu a avut obiectii fata de propunerile. continuă pe Wall-Street Ro

Prima declaratie a lui Klaus Iohannis despre Guvernul Ciolos

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, luni seara, la TVR ca Guvernul propus de premierul desemnat Dacian Ciolos poate sa fie un executiv cu care va colabora bine. De asemenea, seful statului a aratat ca nu a avut obiectii fata de propunerile de ministri.

Costin Borc, vicepremier in Guvernul Dacian Ciolos, a fost secretarul personal al lui Corneliu Coposu

Vasile Dancu, propus de premierul desemnat Dacian Ciolos pentru postul de ministru al Dezvoltarii Regionale, membru al PSD timp de aproape zece ani, si Costin Grigore Borc, nominalizat pentru portofoliul de la Economie, sunt propusi si pentru posturile.

GuvernulTAU. Cine este Costin Borc, CEO-ul de multinationala care va fi vice-premier in Guvernul Dacian Ciolos

Costin Borc a fost nominalizat pentru portofoliul de la Economie si este propus pentru postul de vicepremier in Cabinetul Ciolos.

Ce spune Iohannis despre pierderea casei din Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, referitor la sentinta judecatoreasca prin care a pierdut o casa din centrul Sibiului, ca solutia il nemultumeste si ca, impreuna cu avocatii sai, cauta modalitati de a contesta hotararea.

LISTA completa a ministrilor in guvernul Dacian Ciolos. Vicepremieri Costin Borc si Vasile Dancu, Cristina Guseth la Justitie, multi ministri cu experienta europeana, dar si oameni din societatea civila

Premierul desemnat Dacian Ciolos si-a anuntat duminica, la Parlament, guvernul pe care il propune, o surpriza fiind numele unuia dintre cei doi vicepremieri, fiind nominalizat Costin Grigore Borc, care se va ocupa si de ministerul economiei. Celalalt vicepremier - si ministru al Dezvoltarii si Administratiei este Vasile Dancu, fost membru PSD. Intreaga lista a cabinetului propus si declaratiile premierului desemnat, in textul articolului.

GuvernulTAU |Dacian Ciolos vrea o platforma online in care societatea sa discute cu Guvernul

Noul guvern desemnat de premierul Dacian Ciolos vrea sa creeze o platforma online prin care societatea sa discute cu Guvernul. Initiativa face parte dintr-o lista de prioritati parte din programul de guvernare al noului guvern.

Dacian Ciolos spune ca a aflat ca Andrei Baciu este doar rezident abia dupa ce l-a propus pentru Ministerul Sanatatii

Premierul ales Dacian Ciolos a declarat, luni, ca a aflat ca Andrei Baciu este medic rezident abia dupa ce l-a nominalizat pentru functia de ministru al Sanatatii, moment in care ar fi decis sa retraga propunerea.

Dragnea, despre intentia Guvernului Ciolos de a modifica legislatia electorala: Sunt foarte curios daca va modifica prin OUG. in Parlament nu stiu cum o va face

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a declarat, luni, contrariat de unul dintre obiectivele programului de guvernare depus la Parlament de Dacian Ciolos, si anume modificarea legislatiei electorale.

GuvernulTAU. Ei sunt ministrii Cabinetului Dacian Ciolos. Surprize placute: Costin Borc (CEO al gigantului din ciment, CRH) si Marius Bostan (manager in mediul privat)

Premierul desemnat Dacian Ciolos tocmai ce a anuntat lista noului Cabinet. Mai multe nume din mediul de business suprind un mod placut. Ce urmeaza?.

Dacian Ciolos a avut o intalnire cu Donald Tusk si Jean-Claude Juncker pe aeroportul Otopeni. / Comisia Europeana: Continuam sa lucram impreuna pentru Europa

Premierul desemnat Dacian Ciolos si premierul interimar Sorin Cimpenu au avut, sambata dupa-amiaza, o intalnire cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk, pe aeroportul Otopeni. Juncker si Tusk au facut o escala la Bucuresti pentru a se intalni cu premierul desemnat Dacian Ciolos in drumul spre Turcia, unde cei doi oficiali europeni participa la summit-ul G20 de la Ankara.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )