Libnet.ro
UNICEF

23:15

Reactii dupa prima dezbatere prezidentiala. CTP: Victor Ponta nu a pierdut, deci a castigat. Cristoiu: Putem vorbi de un perdant, electoratul (VIDEO)

B1 B1,
Reactii dupa prima dezbatere prezidentiala. CTP: Victor Ponta nu a pierdut, deci a castigat. Cristoiu: Putem vorbi de un perdant, electoratul (VIDEO)

Reactiile pe tema primei dezbateri dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis continua sa apara. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu il vede invingator pe Victor Ponta, care nu a pierdut, deci a castigat, dar a. continuă pe B1

Reactii dupa prima dezbatere prezidentiala. CTP: Victor Ponta nu a pierdut, deci a castigat. Cristoiu: Putem vorbi de un perdant, electoratul

Reactiile pe tema primei dezbateri dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis continua sa apara. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu il vede invingator pe Victor Ponta, care nu a pierdut, deci a castigat, dar a.

Prima dezbatere electorala intre Victor Ponta si Klaus Iohannis - Emisiune completa (VIDEO)

Klaus Iohannis si Victor Ponta au avut, marti seara, la Realitatea TV, prima dezbatere electorala inaintea alegerilor de duminica. Cei doi au discutat pe mai multe teme, precum cea a votului din diaspora, a.

VIDEO A doua dezbatere Klaus Iohannis - Victor Ponta, la B1 TV: Iohannis l-a atacat dur pe Ponta pe temele coruptiei, plagiatului, amnistiei si gratierii, in timp ce Ponta a insistat pe paralela cu Basescu si pe faptul ca primarul Sibiului ar fi nepregat

Klaus Iohannis si Victor Ponta s-au intalnit din nou, miercuri seara, la B1 TV, in cadrul celei de-a doua dezbateri televizate dintre cei doi politicieni calificati in turul doi al alegerilor prezindentiale, moderata de Madalina Puscalau. Klaus Iohannis a parut mult mai in largul lui si l-a pus in cateva randuri in dificultate pe Victor Ponta, in special in momentul in care i-a cerut acestuia ca intre barbatii sa convoace vineri Parlamentul pentru a respinge legea amnistiei si pentru a ridica imunitatea tuturor parlamentarilor pentru care DNA a cerut acest lucru. Ponta nu a oferit un raspuns clar.

Iohannis spune ca poate garanta o dezbatere publica cu Victor Ponta. Candidatul PSD sustine ca abia asteapta o intalnire televizata cu Iohannis

Leapsa cu dezbaterea candidatilor la prezidentiale continua. Klaus Iohannis sustine ca poate garanta o dezbatere publica cu Victor Ponta pana la sfarsitul saptamanii. insa candidatul ACL la prezidentiale.

Iohannis, spectator in propria dezbatere prezidentiala. Prestatia lui Klaus Iohannis o colectie de gafe

Klaus Iohannis a pierdut fara drept apel dezbaterea prezidentiala cu Victor Ponta. Punct. Iohannis a demonstrat fie ignorata, fie aroganta.

Dezbatere prezidentiala doar cu Ponta, la RTV. Moderatoarea, amuzata: Poate Iohannis a gresit televiziunile!

Premierul Victor Ponta, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, a fost invitat la RTV, unde a venit alaturi de presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, dar si de mai multi ministri. Adevarul va prezinta transcrierea integrala a emisiunii. Pe tot parcursul emisiunii, moderatorii au subliniat ca asteapta sosirea lui Iohannis, desi acesta se afla in direct la Realitatea TV, intr-un interviu programat dinainte.

Dezbatere prezidentiala doar cu Ponta, la Romania TV. Moderatoarea, amuzata: Poate Iohannis a gresit televiziunile!

Premierul Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC la alegerile prezidentiale, a fost invitat la Romania TV, unde a venit alaturi de presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, dar si de mai multi ministri. Adevarul va prezinta transcrierea integrala a emisiunii. Pe tot parcursul emisiunii, moderatorii au subliniat ca asteapta sosirea lui Iohannis, desi acesta se afla in direct la Realitatea TV, intr-un interviu programat dinainte.

A doua dezbatere dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis, fara interes pentru posturile de stiri: vrajitoare la Romania TV, un numerolog la Antena 3

In timp ce B1 TV difuza cea de-a doua dezbatere televizata dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis, candidatii in cursa pentru alegerile prezidentiale 2014, celelalte posturi de stiri au preferat sa nu preia transmisiunea si sa difuzeze fie dezbaterea pentru prezidentiale de acum cinci ani, fie sa dezlege misterul gainilor moarte din curtea sediului ACL. Singurul post care a restransmis dezbarea a fost Digi24.

LIVE TEXT. A doua infruntare a prezidentiabililor. Victor Ponta vs. Klaus Iohannis

Candidatul ACL la functia suprema in stat, Klus Iohannis, a postat pe pagina sa de Facebook, in urma cu cateva minute, urmatorul mesaj: in 30 de minute ne vedem live, pe B1 TV, la o noua dezbatere televizata cu Victor Ponta! .

LIVE TEXT. A doua infruntare a prezidentiabililor. Victor Ponta vs. Klaus Iohannis. Confruntarea decisiva

Candidatul ACL la functia suprema in stat, Kluas Iohannis, a postat pe pagina sa de Facebook, in urma cu cateva minute, urmatorul mesaj: in 30 de minute ne vedem live, pe B1 TV, la o noua dezbatere televizata cu Victor Ponta! .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2469 seconds )