Libnet.ro
UNICEF

05:30

RECIPROCITATEA VIZELOR UE-SUA: Parlamentul European cere Comisiei sa apere drepturile cetatenilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RECIPROCITATEA VIZELOR UE-SUA: Parlamentul European cere Comisiei sa apere drepturile cetatenilor

Eurodeputatii solicita Comisiei Europene sa ia masurile prevazute in legislatia UE pentru a garanta reciprocitatea deplina a vizelor intre UE si SUA, conform unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Reciprocitatea vizelor UE-SUA: Parlamentul European cere Comisiei sa apere drepturile cetatenilor din Romania, Bulgaria, Cipru si Croatia

Parlamentul European a adoptat o rezolutie prin care cere Comisiei sa prezinte un act juridic care sa elimine scutirea de vize pentru cetatenii americani care calatoresc in Europa, in conditiile in care Romania, Croatia, Cipru si Bulgaria nu beneficiaza de scutirea de viza pentru Statele Unite.

Parlamentul European cere tratament egal. Americanii sa nu mai intre fara vize in UE

Parlamentul European a adoptat, joi, o rezolutie prin care cere Comisiei Europene sa prezinte un act juridic pentru suspendarea timp de 12 luni a dreptului cetatenilor SUA de a nu detine viza pentru intrarea in UE.

Parlamentul European cere ca americanii sa nu mai intre in UE fara vize

Parlamentul Uniunii Europene solicitaComisiei Europene luarea unor masuripentru ca vizele sa nu mai fie necesare pentru cetatenii europeni in Statele Unite. Eurodeputatii cer Comisiei.

Parlamentul European cere ca americanii sa nu mai intre in UE fara vize

Parlamentul Uniunii Europene solicitaComisiei Europene luarea unor masuripentru ca vizele sa nu mai fie necesare pentru cetatenii europeni in Statele Unite. Eurodeputatii cer Comisiei.

Educatia la nivel european ar putea primi fonduri suplimentare in contextul epidemiei de coronavirus - rezolutie adoptata de Parlamentul European

Parlamentul European a adoptat, joi, o rezolutie privind educatia in contextul pandemic actual. Documentul, sustinut de Comisia pentru Educatie si Cultura din Parlamentul European, solicita Comisiei Europene si statelor membre alocarea de resurse financiare suplimentare educatiei si formarii profesionale atat la nivel national, cat si european.

Parlamentul European a decernat Premiul Saharov pentru libertatea de gandire opozitiei din Belarus

Parlamentul European a decernat joi opozitiei din Belarus premiul sau anual pentru apararea drepturilor si libertatilor omului in semn de solidaritate cu protestele izbucnite in aceasta tara dupa scrutinul prezidential din 9 august, transmit Reuters si Euronews.

Parlamentul European, despre alegerile prezidentiale din Republica Moldova: Un test pentru democratie intr-un context de instabilitate politica acuta

Uniunea Europeana si organizatiile internationale trebuie sa monitorizeze indeaproape situatia din Republica Moldova, intrucat alegerile prezidentiale programate pentru data de 1 noiembrie in aceasta tara vor fi un test pentru democratie si statul de drept, apreciaza Parlamentul European intr-un comunicat facut public miercuri.

Parlamentul European solicita stabilirea de norme pentru reglementarea platformelor online

Parlamentul European solicita norme adaptate exigentelor viitoare privind serviciile digitale, inclusiv platformele si pietele online, si un mecanism obligatoriu pentru a combate continutul ilegal online.

Masuri exceptionale in Parlamentul European. Se revine la o solutie din luna martie

Parlamentul European, aflat in sesiune plenara in aceasta saptamana la Bruxelles, a adoptat masuri t.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )