Libnet.ro
UNICEF

01:05

Recomandarile Mitropolitului Clujului privind criza imigrantilor

România Liberă România Liberă,
Recomandarile Mitropolitului Clujului privind criza imigrantilor

Mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicut, a declarat, miercuri, ca imigrantii din Africa sau Asia, care se indreapta spre statele europene, trebuie primiti cu bunatate, pentru ca nu au plecat de bine din tarile lor. continuă pe România Liberă

Presedintele Comisiei Europene anunta noi masuri UE in privind criza imigrantilor

Presedintele Comisiei Europene CE), Jean-Claude Juncker, va prezenta, saptamana viitoare, in declaratia sa anuala despre starea Uniunii, noi masuri pentru criza imigrantilor.

Germania va dezvalui un plan ce cuprinde o serie de masuri privind criza imigrantilor

Germania va dezvalui pe 24 septembrie un plan ce cuprinde o serie de masuri ce privesc criza imigrantilor, a anuntat cancelarul Angela Merkel, relateaza postul Radio Free Europe-Radio Libery. Aproximativ 800.

Uniunea Europeana anunta un plan ce cuprinde o serie de masuri privind criza imigrantilor

Traficul trenurilor Eurostar puternic perturbat la Calais si noile proteste din fata garii internationale din Budapesta au confirmat miercuri urgenta crizei imigrantilor, careia statele Uniunii Europene cauta.

Sondaj IRES privind criza imigrantilor in Europa: 42% dintre romani nu sunt de acord ca refugiati din Orientul Mijlociu si Africa sa se stabileasca in localitatea lor

In plina criza internationala cu privire la exodul refugiatilor in Europa, Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie IRES a evaluat, la comanda postului de televiziune Digi24, perceptia romanilor cu.

Ce decizie a luat Marea Britanie privind criza imigrantilor

Premierul britanic David Cameron a respins miercuri solicitarile ca Marea Britanie sa accepte mai multi refugiati dintre miile care vin in Europa dinspre nordul Africii si Orientul Mijlociu, transmite DPA,.

Victor Ponta, anunt de ultima ora privind criza imigrantilor: Am discutat si cu presedintele Iohannis

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, ca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis pe tema refugiatilor si ca va avea loc o intrunire a CSAT, premierul transmitand si.

Imagini cutremuratoare. Criza imigrantilor bate la portile Romaniei

Criza imigrantilor, cea mai grava de la Al doilea Razboi Mondial, a ajuns in vecinatatea Romaniei, a aratat Mihai Gadea, luni, la Sinteza zilei. Bulgaria si-a intarit securitatea la frontierele cu Turcia, Gre.

Mesajul Mitropolitului Clujului in cazul crizei refugiatilor

Mitropolitul Clujului, iPS Andrei, a declarat, cu referire la situatia generata de valul de refugiati, ca statele europene nu trebuie sa-si uite spiritualitatea si si-a exprimat dorinta ca tarile vestice .

Premierul italian: Criza imigrantilor va determina UE sa adopte reguli comune privind refugiatii

Premierul italian Matteo Renzi a declarat ca actuala criza a imigrantilor va determina statele din Uniunea Europeana sa adopte reguli comune privind refugiatii, sugerand ca actuala criza a fost amplificata de.

Parlamentar din cardul partidului ungar FIDESZ, despre criza imigrantilor: Ne-am dori ca nepotii nostri sa creasca intr-un califat european unit? Raspunsul meu este nu

Antal Rogan, liderul grupului parlamentar al FIDESZ, partidul aflat la guvernare in Ungaria a declarat marti ca a devenit clar ca politica Uniunii Europene privind migratia a esuat, iar acum oamenii ar trebui sa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )