Libnet.ro
UNICEF

11:15

Victor Ponta, anunt de ultima ora privind criza imigrantilor: Am discutat si cu presedintele Iohannis

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, anunt de ultima ora privind criza imigrantilor: Am discutat si cu presedintele Iohannis

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, ca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis pe tema refugiatilor si ca va avea loc o intrunire a CSAT, premierul transmitand si. continuă pe Antena3

Presedintele Comisiei Europene anunta noi masuri UE in privind criza imigrantilor

Presedintele Comisiei Europene CE), Jean-Claude Juncker, va prezenta, saptamana viitoare, in declaratia sa anuala despre starea Uniunii, noi masuri pentru criza imigrantilor.

Germania va dezvalui un plan ce cuprinde o serie de masuri privind criza imigrantilor

Germania va dezvalui pe 24 septembrie un plan ce cuprinde o serie de masuri ce privesc criza imigrantilor, a anuntat cancelarul Angela Merkel, relateaza postul Radio Free Europe-Radio Libery. Aproximativ 800.

Uniunea Europeana anunta un plan ce cuprinde o serie de masuri privind criza imigrantilor

Traficul trenurilor Eurostar puternic perturbat la Calais si noile proteste din fata garii internationale din Budapesta au confirmat miercuri urgenta crizei imigrantilor, careia statele Uniunii Europene cauta.

Sondaj IRES privind criza imigrantilor in Europa: 42% dintre romani nu sunt de acord ca refugiati din Orientul Mijlociu si Africa sa se stabileasca in localitatea lor

In plina criza internationala cu privire la exodul refugiatilor in Europa, Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie IRES a evaluat, la comanda postului de televiziune Digi24, perceptia romanilor cu.

Ce decizie a luat Marea Britanie privind criza imigrantilor

Premierul britanic David Cameron a respins miercuri solicitarile ca Marea Britanie sa accepte mai multi refugiati dintre miile care vin in Europa dinspre nordul Africii si Orientul Mijlociu, transmite DPA,.

Recomandarile Mitropolitului Clujului privind criza imigrantilor

Mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicut, a declarat, miercuri, ca imigrantii din Africa sau Asia, care se indreapta spre statele europene, trebuie primiti cu bunatate, pentru ca nu au plecat de bine din tarile lor.

Victor Ponta, despre problema imigrantilor: Nu e momentul pentru discursuri populiste, demagogice. Sunt oameni politici pe care i-a uitat lumea si se trezeste in ei spiritul geto-dac de a lupta cu toata lumea (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, la inceputul sedintei saptamanale de Guvern, referindu-se la criza imigrantilor ca, nu trebuie sa se creeze panica in randul populatiei si ca nu este momentul ca.

Lui Ponta i se cere sa spuna cum si daca Romania este pregatita pentru criza imigrantilor

Daniel Buda, eurodeputat PNL, i-a cerut, luni, lui Victor Ponta sa spuna cum si daca Romania este pregatita pentru a face fata crizei imigrantilor, mai ale ca Romaniei i s-a stabilit o cota de cateva mii de persoane refugiate pe care ar trebui sa le gazduiasca.

Eurodeputat PNL: Cer public premierului Victor Ponta sa ne spuna cum e pregatita Romania sa faca fata crizei imigrantilor

Eurodeputatul PNL Daniel Buda i-a cerut, luni, premierului Victor Ponta sa spuna cum si daca Romania este pregatita pentru a face fata crizei imigrantilor, in conditiile in care tarii noastre i s-a stabili.

Victor Ponta, despre criza refugiatilor: O sa avem o discutie in cadrul CSAT, am discutat si cu presedintele. Nu stam cu mainile in san, suntem pregatiti

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, referindu-se la refugiatii veniti in Europa din Afirca si Orientul Mijlociu, ca Romania este pregatita, si ca au fost luate toate masurile necesare de securitate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )