Libnet.ro
UNICEF

01:05

Recorder: in plina pandemie, singura fabrica din Romania care producea ventilatoare pulmonare se inchide din lipsa de comenzi

Hotnews Hotnews,
 Recorder: in plina pandemie, singura fabrica din Romania care producea ventilatoare pulmonare se inchide din lipsa de comenzi

Tarile din toata lumea au reactionat inca de la inceputul pandemiei crescand numarul paturilor de terapie intensiva si achizitionand sau marind productia de ventilatoare pulmonare, scrie marti Recorder. ro, relatand ca si in Romania a functionat, pana de curand, o fabrica specializata in producerea unor astfel de echipamente: intreprinderea Tehnica Medicala ITM). continuă pe Hotnews

Romania, singura tara din lume care permite zborurile speciale cu muncitori sezonieri

Presa Curata a dezvaluit un document postat de Organizatia Europeana pentru Siguranta Navigarii Aeriene care cuprinde 41 de state europene, cunoscuta ca Euro Control, care arata ca Romania este singura tara din lume care permite zboruri speciale charter cu muncitori sezonieri din Romania catre alte state.

Ce cred romanii in plina pandemie despre cum le va afecta criza portofelele, calitatea vietii, cat va mai dura, strategia post-criza dar si despre reactia Guvernului (sondaj IRSOP)

Teama predomina la 54% din populatie, 81% cred ca criza va fi lunga si grea, arata datele unui sondaj IRSOP transmise luni dimineata. Uniunea Europeana este perceputa ca o sursa de siguranta. Mai mult de jumatate 52%) vor ca Romania sa stranga mai puternic relatiile cu UE, 14% prefera Rusia, 13% SUA si 7% China, restul au alte preferinte. Procentul mare arata ca UE nu rivalizeaza cu alte puteri globale in preferintele romanilor si ca oamenii vor fi deschisi sa accepte nu numai avantajele ci si regulile UE, arata autorii sondajului. IRSOP a intervievat telefonic un esantion reprezentantiv la nivel national pentru intreaga populatie in varsta de peste 18 ani din Romania intre 6 si 11 aprilie. Toleranta de esantionare este de 3,6%.

Cum au petrecut Pastele membrii Caselor Regale, in plina pandemie

Anul acesta Sarbatorile Pascale sunt cu totul diferite fata de cum au fost vreodata. Iata, asadar, cum au petrecut Pastele membrii Caselor Regale, in plina pandemie.

Cum s-au descurcat televiziunile din Romania, pe timp de pandemie: anuntul CNA care te va soca

In cazul in care ai fost dezamagit de modul in care a fost tratat subiectul pandemiei de catre televiziunile din Romania, CNA este de alta parere. Oficialii Consiliului National al.

Audi isi redeschide fabrica din Ungaria

Munca a reinceput marti in fabrica producatorului auto Audi grupul Volkswagen) din Ungaria, care spera sa-si satisfaca cat mai rapid clientii aflati in asteptarea masinilor, scrie AFP.

O companie care a instalat usi pentru noul sarcofag de la Cernobil doneaza spitalelor din Romania 20 de porti de dezinfectare

Compania EMI International a construit si doneaza 20 de porti dezinfectante pentru spitale din Romania, pentru a sprijini medicii si personalul medical in lupta impotriva COVID-19. Poarta functioneaza exclusiv cu dezinfectant lichid, iar compania.

Toti romanii cu card bancar trebuie sa stie asta. Schimbare fara precedent la cea mai mare banca din Romania

Inca din toamna lui 2019 e asteptata aceasta schimbare. Acum e oficiala si cea mai mare banca din Romania a facut pasul. Daca ai card bancar, indiferent de banca, vei putea plati cu.

Piata auto din Romania a scazut cu aproape 24%, conform APIA

Piata auto din Romania a inregistrat o scadere de 23,8% in primele trei luni ale acestui an, fata de.

APIA: Piata auto din Romania a scazut cu aproape 24%, in primul trimestru

Piata auto din Romania a inregistrat o scadere de 23,8% in primele trei luni ale acestui an, fata de acelasi interval din 2019, arata datele Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Autoturisme APIA), publicate luni.

CORONAVIRUS: Muncitorii straini din Australia care si-au pierdut locurile de munca ar trebui sa plece acasa

Muncitorii straini din Australia care si-au pierdut locurile de munca din cauza crizei coronavirusului ar trebui sa plece acasa, a declarat duminica seful Departamentului Tezaur din aceasta tara, Josh Frydenberg, citat de dpa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,255 seconds )