Libnet.ro
UNICEF

15:45

Referendum pentru crucea-gigant cu beculete din Piata Universitatii. Trebuie sa ramanem o tara democratica

Adevărul Adevărul,
Referendum pentru crucea-gigant cu beculete din Piata Universitatii. Trebuie sa ramanem o tara democratica

Dupa ce a propus construirea unei cruci immense in Piata Universitatii, senatorul Sorin Iliesiu a declarat ca va cere Consiliului General al Municipiului Bucuresti organizarea unui referendum pentru a avea informatii clare daca intr-adevar bucurestenii isi doresc sau nu acest monument. continuă pe Adevărul

O cruce imensa de otel ar putea fi construita in Piata universitatii

O cruce de otel inoxidabil, inalta cat un bloc de opt etaje, ar putea fi construita, in 2016, in centrul intersectiei din Piata Universitatii, conform unui proiect de lege adoptat in Plenul Senatului.

O cruce imensa de otel ar putea fi construita in Piata Universitatii

O cruce de otel inoxidabil, inalta cat un bloc de opt etaje, ar putea fi construita, in 2016, in centrul intersectiei din Piata Universitatii, conform unui proiect de lege adoptat in Plenul Senatului.

Proiectul crucii de 25 metri in Piata Universitatii din Bucuresti, desfiintat de catre deputatul Theodor Paleologu: Este de un prost gust perfect

Theodor Paleologu, membru al Comisiei de cultura, spune ca proiectul care prevede construirea unei cruci in Piata Universitatii nu va trece de votul decisiv al Camerei Deputatilor, in timp ce initiatorul Sorin Iliesiu spune ca demersul i-ar deranja pe atei.

Cruce inalta de 25 de metri, in Piata Universitatii din Capitala

Propunerea legislativa privind condamnarea totalitarismului comunist, initiata de senatorul independent Sorin Iliesiu, a fost adoptata marti in plenul Senatului, proiectul stabilind prezentarea unui raport al Academiei Romane si infiintarea unui Muzeu National al Totalitarismului Comunist. Proiectul presupune si construirea unei cruci imense in Piata Universitatii, cruce ce ar urma sa fie iluminata non stop cu ajutorul unei instalatii.

Cea mai tare inventie din lume, premiata la concursul ICRA 2015, prezentata in Piata Universitatii din Bucuresti,in cadrul Noptii Cercetatorilor

Sistemul microrobotic inovant al Universitatii Valahia din Targoviste va fi prezentat publicului in cadrul Noptii Cercetatorilor, eveniment european organizat simultan in peste 300 de orase din Europa. Acest eveniment anual cauta sa prezinte universul cercetarii prin metode atractive si interactive.

Lupta pentru dominare intre delfinii din Constanta

Delfinariul din Constanta a fost scena unei lupte pentru suprematie in bazin. Ni-Ni si Chen-Chen, ambele femele, s-au luptat pentru dominatie. Ni-Ni, mai tanara cu un an, a vrut sa fie sefa, iar Chen-Chen a ripostat. A reusit, timp de doua saptamani, dupa care a urmat o bataie intre ele mai mult o goana in bazin, spune Adrian Bilba, directorul delfinariului).

Hackerii nu mai au nevoie de cardul tau pentru a scoate bani din cont de la bancomat

Pana acum, hotii din bancomate recurgeau la fel de fel de smecherii hardware pentru a-ti fura banii de pe cardu. Ei trebuiau sa creeze clone ale cardurilor tale pentru a-ti putea accesa economiile, dar acum au descoperit o metoda mult mai usoara. Daca nu modificau bancomatele pentru a-ti clona cardurile, incercau sa fure detaliile de [] Hackerii nu mai au nevoie de cardul tau pentru a scoate bani din cont de la bancomat Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )