Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cruce inalta de 25 de metri, in Piata Universitatii din Capitala

Adevărul Adevărul,
Cruce inalta de 25 de metri, in Piata Universitatii din Capitala

Propunerea legislativa privind condamnarea totalitarismului comunist, initiata de senatorul independent Sorin Iliesiu, a fost adoptata marti in plenul Senatului, proiectul stabilind prezentarea unui raport al Academiei Romane si infiintarea unui Muzeu National al Totalitarismului Comunist. Proiectul presupune si construirea unei cruci imense in Piata Universitatii, cruce ce ar urma sa fie iluminata non stop cu ajutorul unei instalatii. continuă pe Adevărul

O cruce imensa de otel ar putea fi construita in Piata universitatii

O cruce de otel inoxidabil, inalta cat un bloc de opt etaje, ar putea fi construita, in 2016, in centrul intersectiei din Piata Universitatii, conform unui proiect de lege adoptat in Plenul Senatului.

O cruce imensa de otel ar putea fi construita in Piata Universitatii

O cruce de otel inoxidabil, inalta cat un bloc de opt etaje, ar putea fi construita, in 2016, in centrul intersectiei din Piata Universitatii, conform unui proiect de lege adoptat in Plenul Senatului.

Washington D.C: Petitie online pentru ca Papa Francisc sa binecuvinteze metroul din capitala federala ca sa nu mai intarzie

Locuitorii din Washington au initiat o petitie online, cerand astfel Papei Francisc, care se afla in vizita oficiala in Statele Unite ale AmericiiSUA), sa binecuvinteze metroul din capitala federala ca sa nu.

Mesaj mai putin obisnuit pe un bloc din Capitala. Se vede ca cineva a citit mult :)

Directorul Salii Polivalente din Capitala, trimis in judecata pentru santaj si luare de mita

Directorul Salii Polivalente din Bucuresti, Octavian Bitu, a fost trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pentru santaj si luare de mita, potrivit unui comunicat DNA.

Jean Philippe Salar devine noul sef al biroului de design al Renault din Capitala

Jean Philippe Salar il inlocuieste pe Geoffrey Gardiner in functia de director al biroului de design al Renault Renault Design Central Europe RDCE) de la Bucuresti, incepand din aceasta luna, potrivit unui comunicat remis redactiei.

VIDEO Blocurile inteligente din Capitala, unde factura la utilitati depaseste rar 50 de lei. Cat costa o astfel de locuinta

Dupa casele verzi, acum si apartamentele sunt independente energetic. In Capitala a aparut primul bloc in care factura la utilitati depaseste rar 50 de lei. In constructie sunt insa peste 4. 000 de apartamente, in mai multe ansambluri rezidentiale care vor sa obtina certificare Green Homes.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )