Libnet.ro
UNICEF

21:00

Regalistii, sceptici dupa anuntul ca Regele Mihai se retrage din viata publica: Transferul trebuia facut cand regele putea spune chiar si doua fraze!

Adevărul Adevărul,
Regalistii, sceptici dupa anuntul ca Regele Mihai se retrage din viata publica: Transferul trebuia facut cand regele putea spune chiar si doua fraze!

Vestea ca Majestatea Sa Regele Mihai se retrage din viata publica, delegand-o pe Principesa Margareta sa-l reprezinte, este primita cu scepticism de regalisti, Gheorghe Atanasescu, din Slatina, vechi luptator pentru reinstaurarea monarhiei, considerand anuntul ca pe un pas firesc, dar care trebuia facut mai demult. continuă pe Adevărul

Istorici ieseni despre anuntul ca Regele Mihai se retrage: Decizia aceasta este o retragere oficiala care materializeaza actiunile din ultimii ani

Profesorii ieseni din cadrul Facultatii de Istorie de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza considera ca retragerea Regelui Mihai I al Romaniei din viata publica este un act de normalitate, avand in vedere varsta onorabila a Majestatii Sale.

Regele Mihai se retrage din viata publica din cauza starii de sanatate, acesta sufera de leucemie

Regele Mihai I este grav bolnav si din acest motiv reprezentantii Casei Regale a Romaniei au anuntat miercuri ca regele se va retrage din viata publica. , pentru ca are nevoie de un tratament de lunga durata.

Regele Mihai se retrage din viata publica

Regele Mihai se retrage din viata publica, conform unui anunt facut marti de Consiliul Regal. Principesa Margareta va prelua indatoririle Regelui, devenind, astfel, Custodele Coroanei.

Regalistii spera intr-o minune care l-ar putea salva pe Regele Mihai: Vestea este socanta pentru toata lumea. Nu avem decat solutia rugaciunii catre Dumnezeu

Anuntul facut miercuri, 2 martie, de Andrew Popper, Seful Casei Majestatii Sale Regelui, ca Regele Mihai se retrage din viata publica, a luat prin surprinde monarhistii din judetul Mehedinti, care se arata extrem de mahniti si ingrijorati pentru starea de sanatate a regelui Mihai.

Regele Mihai are cancer. Cum se manifesta boala cumplita de care sufera Suveranul

Regele Mihai se retrage din viata publica dupa ce a fost diagnosticat cu carcinomepidermoid metastazantsi leucemie cronica. Ce este leucemia cronicaLeucemia limfocitara cronica reprezinta o forma de.

Regele Mihai se retrage din viata publica. Suveranul a fost diagnosticat cu leucemie cronica si cancer metastazat

Regele Mihai se retrage din viata publica. Suveranul este grav bolnav

Regele Mihai sufera de carcinom epidermoid. Cum se manifesta cumplita forma de cancer

Casa Regala a anuntat, joi, ca Regele Mihai se retrage din viata publica, fiind grav bolnav. Conform comunicatului oficial, Regele Mihai sufera de carcinom epidermoid si de lucemie cronica si chiar a fost.

Regele Mihai e grav bolnav si se retrage din viata publica: Sunt sigur ca fiica mea, Margareta, Custodele Coroanei, va gasi intelepciunea si forta de a ma reprezenta

Regele Mihai 94 de ani) a fost supus recent unei operatii chirurgicale, avand diagnosticele carcinom epidermoid metastazant si leucemie cronica, a anuntat astazi Consiliul Regal, reunit in Elvetia. Regele Mihai I a decis sa transmita urmatorul mesaj: In ultimele saptamani, am primit vestea unui serios diagnostic medical. ) Sunt sigur ca fiica mea, Margareta, Custodele Coroanei, va gasi intelepciunea si forta de a ma reprezenta si de a duce la indeplinire toate actiunile mele publice. Am cerut Consiliului Regal sa-si continue menirea si sa prezinte sfatul sau Custodelui Coroanei, transmite secretariatul Casei Regale.

Regalist din Constanta: Regele Mihai a salvat la 23 August 1944 ce se mai putea din tara. Altfel, am fi fost mai multe republici sovietice socialiste

Vestea care a zguduit Romania, aceea ca Regele Mihai se retrage din viata publica pentru ca este grav bolnav, a produs emotii in lumea regalistilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )