Libnet.ro
UNICEF

16:01

VIDEO Extravagantele regelui romilor, Florin Cioaba: a regizat un film, iar de 8 martie i-a cumparat sotiei o stea de pe cer

Adevărul Adevărul,
VIDEO Extravagantele regelui romilor, Florin Cioaba: a regizat un film, iar de 8 martie i-a cumparat sotiei o stea de pe cer

Extravagantele nu au lipsit din viata lui Florin Cioaba, autointitulatul rege al romilor, care duminica a murit intr-o clinica din Antalya. continuă pe Adevărul

VIDEO Extravagantele regelui romilor, Florin Cioaba: a regizat un film despre Holocaustul tiganilor, iar de 8 martie i-a cumparat sotiei o stea de pe cer

Extravagantele nu au lipsit din viata lui Florin Cioaba, autointitulatul rege al romilor, care duminica a murit intr-o clinica din Antalya.

File din viata regelui romilor, Florin Cioaba, conducatorul a 3 milioane de cetateni (VIDEO)

A combatut discriminarea romilor. A fost regizor de film. A crestinat mii de romi si a participat la nunta Elenei Basescu, pe scurt, a fost Regele Romilor. Autointitulat sau nu, contestat sau nu, Florin Cioaba a.

Regele romilor Florin Cioaba a incetat din viata.

Autointitulatul rege al romilor Florin Cioaba a incetat din viata duminica, la varsta de 58 de ani, in spitalul Akdeniz universitesi din Antalya, unde medicii ii montasera, vineri, un dispozitiv care sa-i ajute inima sa pompeze sange, au declarat, pentru MEDIAFAX, apropiati ai familiei. Informatia a fost confirmata de rudele lui Cioaba, care au precizat, pentru MEDIAFAX, ca decesul s-a produs la 11. 10, in urma unui stop cardio-respirator. Fiul acestuia, Dorin Cioaba, declara sambata ca .

Decesul regelui autoproclamat al romilor, Florin Cioaba, in presa franceza

Presa franceza scrie, duminica, despre decesul regelui autoproclamat al romilor, romanul Florin Cioaba, intr-un spital din Turcia in urma unui infarct, preluand o stire AFP, scrie Mediafax.

Autointitulatul rege al romilor, Florin Cioaba, a iesit din coma si este in stare stabila

Autointitulatul rege al romilor Florin Cioaba a iesit din coma, este in stare stabila si se reface dupa interventia prin care i-a fost montat un dispozitiv de asistare circulatorie, potrivit fiului acestuia, Dorin Cioaba, scrie Mediafax .

Madalin Voicu, despre decesul lui Florin Cioaba: A raspuns cu responsabilitate de breasla pe care o reprezenta

Deputatul PSD Madalin Voicu si-a exprimat regretele fata de decesul regelui romilor, Florin Cioaba, care a decedat duminica la spitalul din Antalya, unde era internat de cateva zile. Un om cu bun simt si.

Cum a primit mass media europeana vestea mortii lui Florin Cioaba

Interesul pentru cultura exotica a romilor a fost regasit si in articolele publicate de presa franceza, dupa ce un comunicat de presa al agentiei AFP a anuntat decesul regelui autoproclamat al romilor, Florin Cioaba.

PDL: Florin Cioaba a fost un exemplu de lider care a luptat impotriva prejudecatilor

PDL are numai cuvinte de lauda la adresa regelui autopraclamat al romilor, Florin Cioaba, care a incetat din viata duminica, vestea mortii lui Cioaba fiind primita cu profunda tristete de catre democrat-liberali.

VIDEO A murit Florin Cioaba, autointitulatul Rege al romilor

Autointitulatul rege al romilor Florin Cioaba, in varsta de 58 de ani, a murit duminica, dupa ce a fost deconectat de la aparate, informeaza televiziunile de stiri. El se afla internat la un spital din Turcia, in urma unui infarct. Sambata, fiul acestuia Dorin anuntat ca tatal sau este in stare stabila si se reface dupa interventia prin care i-a fost montat un dispozitiv de asistare circulatorie. rupul neinsufletit al lui Florin Cioaba va fi adus in tara in cursul zilei de luni, in functie de incheierea formalitatilor la Ambasada Romaniei din Turcia, transportul urmand sa fie facut cu un avion privat, au declarat, pentru Mediafax, apropiati ai familiei.

Mediafax: Florin Cioaba, un rege prieten cu presedintele si cu trimiterea romilor la scoala

Regele romilor Florin Cioaba, care a murit sambata la 58 de ani, s-a facut remarcat prin demersuri pentru scolarizarea membrilor comunitatii si pionieratul, cel putin declarativ, in schimbarea traditiei casatoriilor la varste fragede, dar si prin prietenia cu familia presedintelui Basescu, noteaza agentia Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3384 seconds )