Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ce regim tine Alexandru Arsinel pentru ajunge din nou la spital

ADPM ADPM,
Ce regim tine Alexandru Arsinel pentru ajunge din nou la spital

Alexandru Arsinel a fost nevoit sa isi schimbe stilul de viata dupa transplantul de rinichi suferit anul trecut, astfel ca se fereste de mancarurile pe care le savura de regula din plin. continuă pe ADPM

Printul William va fi din nou student in 2014, urmand sa faca un curs despre managementul agricol la Cambridge

Printul William al Marii Britanii va fi din nou student in 2014. Proaspatul tatic va urma un curs de zece saptamani despre managementul agricol la Universitatea din Cambridge. William va incepe studiile in.

A murit Alicia Rhett, celebra pentru rolul din Pe aripile vantului (1939).

Actrita Alicia Rhett, cunoscuta mai ales pentru rolul din filmul Pe aripile vantului Gone With The Wind - 1939), a murit vineri, in Charleston, Carolina de Sud, la varsta de 98 de ani, au declarat oficialii azilului de batrani unde artista locuia. Actrita i-a dat viata personajului India Wilkes, sora lui Ashley Wilkes, in filmul Pe aripile vantului, bazat pe romanul scriitoarei Margaret Mitchell, castigatoare a premiului Pulitzer . Cu adevarat o femeie frumoasa, pasiunea ei pentru arte .

Rapid scos din nou la vanzare

Nicolae Cristescu si Adrian Zanfir, cei doi investitori care au preluat in vara clubul Rapid de la George Copos, anunta ca de saptamana viitoare vor demara negocierile pentru cedarea formatiei din Giulesti.

Cererea de eliberare provizorie a lui Pavaleanu, respinsa din nou.

Magistratii ribunalului Prahova au respins, pentru a treia oara cererea de eliberare provizorie sub control judiciar a fostului angajat al SGG Marcel Pavaleanu, arestat intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 35 de milioane de euro. Citeste si: Fost angajat al Guvernului, retinut de procurori pentru evaziune fiscala Potrivit portalului instantelor de judecata, Marcel Pavaleanu a formulat o noua cerere de eliberare provizorie sub control judiciar pe care magistratii instantei de .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )