Libnet.ro
UNICEF

00:07

A murit Alicia Rhett, celebra pentru rolul din Pe aripile vantului (1939).

România Liberă România Liberă,
A murit Alicia Rhett, celebra pentru rolul din Pe aripile vantului (1939).

Actrita Alicia Rhett, cunoscuta mai ales pentru rolul din filmul Pe aripile vantului Gone With The Wind - 1939), a murit vineri, in Charleston, Carolina de Sud, la varsta de 98 de ani, au declarat oficialii azilului de batrani unde artista locuia. Actrita i-a dat viata personajului India Wilkes, sora lui Ashley Wilkes, in filmul Pe aripile vantului, bazat pe romanul scriitoarei Margaret Mitchell, castigatoare a premiului Pulitzer . Cu adevarat o femeie frumoasa, pasiunea ei pentru arte . continuă pe România Liberă

Actrita Alicia Rhett, cunoscuta pentru rolul din filmul Pe aripile vantului, a murit la 98 de ani

Actrita Alicia Rhett, care a jucat in filmul Pe aripile vantului/ Gone With The Wind, lansat in 1939, a murit vineri, in Charleston, Carolina de Sud, la varsta de 98 de ani, au declarat oficialii azilului de batrani unde artista locuia, transmite Mediafax.

Actrita Alicia Rhett, cunoscuta pentru rolul din filmul Pe aripile vantului, a murit la 98 de ani

Actrita Alicia Rhett, cunoscuta pentru rolul din clasicul film Pe aripile vantului/ Gone With The Wind 1939), a murit la varsta de 98 de ani, dupa cum informeaza Reuters.

Actorul James Avery, cunoscut pentru rolul unchiului din Printul din Bel Air, a murit la 65 de ani

Actorul american James Avery, cunoscut pentru rolul unchiului Phil din serialul de televiziune de succes Printul din Bel Air, a murit marti, la varsta de 65 de ani, in California. James Avery a murit din cauza.

A murit actorul James Avery, cunoscut pentru rolul unchiului din Printul din Bel Air

Actorul american James Avery, cunoscut pentru rolul unchiului Phil din serialul de televiziune de succes Printul din Bel Air, a murit marti, la varsta de 65 de ani, in Glendale, California. James Avery a murit din cauza unor complicatii aparute in urma unei operatii pe cord deschis, a declarat purtatorul sau de cuvant, Cynthia Snyder, pentru Associated Press.

Ce regim tine Alexandru Arsinel pentru ajunge din nou la spital

Alexandru Arsinel a fost nevoit sa isi schimbe stilul de viata dupa transplantul de rinichi suferit anul trecut, astfel ca se fereste de mancarurile pe care le savura de regula din plin.

ştiri din Monden

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )