Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cererea de eliberare provizorie a lui Pavaleanu, respinsa din nou.

România Liberă România Liberă,
Cererea de eliberare provizorie a lui Pavaleanu, respinsa din nou.

Magistratii ribunalului Prahova au respins, pentru a treia oara cererea de eliberare provizorie sub control judiciar a fostului angajat al SGG Marcel Pavaleanu, arestat intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 35 de milioane de euro. Citeste si: Fost angajat al Guvernului, retinut de procurori pentru evaziune fiscala Potrivit portalului instantelor de judecata, Marcel Pavaleanu a formulat o noua cerere de eliberare provizorie sub control judiciar pe care magistratii instantei de . continuă pe România Liberă

Printul William va fi din nou student in 2014, urmand sa faca un curs despre managementul agricol la Cambridge

Printul William al Marii Britanii va fi din nou student in 2014. Proaspatul tatic va urma un curs de zece saptamani despre managementul agricol la Universitatea din Cambridge. William va incepe studiile in.

Omul-magnet si-a depasit propria performanta si a intrat, din nou, in Cartea Recordurilor

Etibar Elchiyev, georgianul supranumit si omul-magnet, si-a depasit propria performanta si a intrat, din nou, in Cartea Recordurilor. Folosindu-se de talentul lui rar, fostul antrenor de kick-boxing si-a lipit.

Cererea de eliberare sub control judiciar depusa de Marcel Pavaleanu, respinsa

Curtea de Apel Ploiesti a respins, joi, cererea de liberare provizorie sub control judiciar depusa de fostul angajat al Secretariatului General al Guvernului, Marcel Pavaleanu, arestat preventiv intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani, cu un prejudiciu de 35 de milioane de euro, anunta Mediafax.

Merkel si milioane de germani ii tin pumnii lui Michael Schumacher, care a fost operat din nou

Cancelarul Angela Merkel, prin purtatorul sau de cuvant Steffen Seibert, a transmis ca guvernul german a trait acelasi soc ca si milioane de german, la aflarea vestii referitoare la accidentul lui Schumacher. Speram, impreuna cu Michael Schumacher si familia sa, ca el va supravietui ranilor sale si se va insanatosi, a transmis Merkel. Luni, medicii din Grenoble l-au operat pentru a doua oara pe sportivul ranit la schi.

Calarasi: Patru apartamente vor avea din nou gaz.

Autoritatile din Calarasi vor incepe procedurile pentru reluarea furnizarii gazelor in patru dintre apartamentele de pe scara unde s-a produs explozia din ziua de Craciun, relateaza Mediafax. Citeste si: Prefectul de Calarasi: Puteau fi mult mai multe victime in explozie Prefectul judetului Calarasi, George Iacob, a declarat, luni, ca autoritatile vor demara procedurile pentru bransarea la reteaua de gaze a jumatate dintre apartamentele de pe scara unde s-a produs deflagratia in ziua de .

Michael Schumacher,operat din nou, in noaptea de duminca spre luni.

Bild scrie ca fostul pilot a suferit si o a doua interventie chirurgicala, prin care medicii au incercat sa-i reduca presiunea craniana si sa-i dreneze sangele, facand cateva gauri in craniul lui Schumacher. Medicii care l-au operat vor organiza o conferinta de presa la ora 12:00 in care se va anunta care este starea de sanatate a germanului, informeaza sptfm. ro ---- UPDATE. Conducerea spitalului din Grenoble a anuntat o conferinta de presa, chiar in aceasta dimineata, la ora locala .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )