Libnet.ro
UNICEF

18:45

Regizorul Aureliu Manea a murit la 69 de ani. El era internat la un centru de reabilitare neuropsihica din 1991

Adevărul Adevărul,
Regizorul Aureliu Manea a murit la 69 de ani. El era internat la un centru de reabilitare neuropsihica din 1991

Aureliu Manea, regizor talentat din aceeasi generatie cu teatrologul George Banu, regizoarea Catalina Buzoianu si alti mari oameni de teatru din Romania, a murit joi, 13 martie, la varsta de 69 de ani, anunta Uniter. Artistul era internat din 1991 la Caminul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihica din Galda de Jos, judetul Alba si foarte rar avea contact cu lumea de afara. continuă pe Adevărul

Regizorul vizionar al generatiei sale, Aureliu Manea, a murit la 69 de ani

Aureliu Manea, regizor talentat din aceeasi generatie cu teatrologul George Banu, regizoarea Catalina Buzoianu si alti mari oameni de teatru din Romania, a murit joi, 13 martie, la varsta de 69 de ani, anunta Uniter. Artistul era internat din 1991 la Caminul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihica din Galda de Jos, judetul Alba si foarte rar avea contact cu lumea de afara.

Regizorul Aureliu Manea a incetat din viata la varsta de 69 de ani

Regizorul de teatru si dramaturgul Aureliu Maneaa murit joi, la varsta de 69 de ani, informeaza Uniunea Teatrala din Romania, potrivit Mediafax. Regizorul Aureliu Manea a colaborat cu multe teatre din tara,.

Regizorul Aureliu Manea a murit.

Regizorul de teatru si dramaturgul Aureliu Manea a murit joi, la varsta de 69 de ani, informeaza Uniunea Teatrala din Romania UNITER). A fost creatorul care a imbogatit lumea teatrului cu spectacole remarcabile, caci el a inteles teatrul in epiderma lui grava, complexa si adesea derutanta. A trait intr-o profunda si asceta discretie, slujbas staruitor al unei etici sanatoase, pierduta, insa. Aceea a purei si delicatei absente. Asa se face ca putine stim despre Aureliu Manea, despre regizorul .

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )