Libnet.ro
UNICEF

08:00

Relatie tensionata Tudose - Dragnea. Premierul ia in calcul sa-l schimbe pe seful Fiscului, Dragnea se opune - surse

Hotnews Hotnews,
 Relatie tensionata Tudose - Dragnea. Premierul ia in calcul sa-l schimbe pe seful Fiscului, Dragnea se opune - surse

Relatia dintre premierul Mihai Tudose si seful sau de partid, Liviu Dragnea, s-a tensionat rapid. La doar sase zile de la investirea guvernului, Tudose s-a contrat cu Dragnea pe tema Fiscului, potrivit unor surse din PSD. Tudose ar lua in calcul schimbarea sefului ANAF, Bogdan Stan, pentru ca e nemultumit de scaderea incasarilor bugetare, dar Dragnea s-ar opune. De altfel, Stan a fost convocat astazi la Guvern la ora 15. 00 de vicepremierul Marcel Ciolacu, potrivit ANAF, o sedinta ce ar putea fi decisiva pentru soarta sefului ANAF. continuă pe Hotnews

Relatie tensionata Tudose - Dragnea. Premierul ia in calcul sa-l schimbe pe seful Fiscului, care a fost chemat la Guvern / Dragnea se opune - surse

Relatia dintre premierul Mihai Tudose si seful sau de partid, Liviu Dragnea, s-a tensionat rapid. La doar sase zile de la investirea guvernului, Tudose s-a contrat cu Dragnea pe tema Fiscului, potrivit unor surse din PSD. Tudose ar lua in calcul schimbarea sefului ANAF, Bogdan Stan, pentru ca e nemultumit de scaderea incasarilor bugetare, dar Dragnea s-ar opune. De altfel, Stan a fost convocat astazi la Guvern la ora 15. 00 de vicepremierul Marcel Ciolacu, potrivit ANAF, o sedinta ce ar putea fi decisiva pentru soarta sefului ANAF. UPDATE La intalnire va fi prezent si premierul Mihai Tudose.

Va fi REVOCAT si TUDOSE? DRAGNEA, NEMULTUMIT CA PREMIERUL NU RASPUNDE LA ORDINELE DE PARTID

La nici o saptamana de la investire, premierul Tudose a intrat in conflict cu seful Dragnea. Razboiul ar fi pornit de la premierii propusi de PSD. Tudose nu a fost de acord cu toti, el.

Gabriela Firea, despre zvonurile privind conflictul Tudose-Dragnea: Nu este adevarat

Gabriela Firea, vicepresedinte PSD, a declarat miercuri, la Antena 3, ca nu exista un conflict intre premierul Mihai Tudose si presedinele partidului, Liviu Dragnea, asa cum s-a speculat in.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )