Libnet.ro
UNICEF

09:15

Relu Fenechiu: Pana acum, nu am tratat cu seriozitate procesul, stiindu-ma nevinovat

Hotnews Hotnews,
 Relu Fenechiu: Pana acum, nu am tratat cu seriozitate procesul, stiindu-ma nevinovat

Ministrul demisionar al Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat agentiei Mediafax ca pana in prezent nu a tratat cu seriozitate procesul in care este implicat deoarece stia ca este nevinovat, dar ca din acest moment va trata cu seriozitate cazul. continuă pe Hotnews

Fenechiu: Pana acum, nu am tratat cu seriozitate procesul.

Fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, condamnat la cinci ani cu executare in dosarul Transformatorul, a declarat, pentru Mediafax, ca nu a tratat cu seriozitate procesul in care este implicat deoarece stia ca este nevinovat. Citeste si Fenechiu: NU voi demisiona din Parlament Nu mai fac nici un comentariu, pentru ca nu inteleg nimic. Ma voi lupta in continuare. Stiindu-ma nevinovat, nu am tratat procesul cu seriozitate, insa din acest moment il voi trata, a declarat .

Fenechiu: Pana acum, nu am tratat cu seriozitate procesul, stiindu-ma nevinovat

Ministrul demisionar al Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat ca pana in prezent nu a tratat cu seriozitate procesul in care este implicat deoarece stia ca este nevinovat, dar ca din acest moment va trata cu seriozitate cazul.

Dosarul Transformatorul. Fenechiu, prima declaratie dupa sentinta: Pana acum, nu am tratat cu seriozitate procesul, stiindu-ma nevinovat

Ministrul demisionar al Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat pentru Mediafax ca pana in prezent nu a tratat cu seriozitate procesul in care este implicat deoarece stia ca este nevinovat, dar ca din acest moment va trata cu seriozitate cazul. Totodata, acesta a precizat ca nu isi va da demisia din Parlament.

Prima reactie a lui Relu Fenechiu, dupa condamnare: Din acest moment voi trata cu seriozitate cazul

Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu a declarat, dupa ce a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare, ca pana acum nu a tratat cu seriozitate dosarul in care este implicat, considerandu-se.

Agerpres a corectat un interviu cu Relu Fenechiu, dupa condamnarea acestuia, interviu in care ministrul era periat initial de reporter: Doamne fereste daca pierdeti procesul...

Un interviu cu fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, publicat vineri dimineata, inainte ca acesta sa fie condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare in dosarul Transformatorul, a fost curatat de formularile initiale, care il periau pe politician, semnaleaza Pagina de Media. Practic, ministerul si-a facut treaba sau Practic, ati diminuat pierderile semnificativ, au fost cateva dintre formularile jurnalistului care l-a intervievat pe Relu Fenechiu. Interviul a fost realizat chiar de directorului general-adjunct al Agerpres, Mario Cretu.

Relu Fenechiu: Daca procesul Transformatorul nu se va termina cu bine nu voi mai fi ministru, dar nu ies din viata politica, nu ma consider un om vinovat

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, vorbeste, intr-un interviu pentru Agerpres, despre procesul Transformatorul, in care a fost trimis in judecata pentru complicitate la abuz in serviciu si abuz in serviciu contra intereselor publice si in care sentinta este asteptata vineri: Sper din toata inima ca se va termina cu bine, dar chiar daca se va termina cu bine pe data de 12 iulie, nu se termina de tot pentru ca mai exista o instanta care trebuie sa se pronunte. Daca, Doamne fereste, nu se va termina cu bine pe data de 12, bineinteles ca nu voi mai fi ministru. Este un lucru clar, un lucru asumat asta nu inseamna ca ies din viata politica, asta nu inseamna ca ma consider un om vinovat, nu-mi ramane decat sa lupt pentru a-mi dovedi nevinovatia la cealalta instanta, cea care va da hotararea definitiva si irevocabila, dar binenteles ca va trebui sa lupt in continuare, sa-mi duc crucea. Procurorii DNA cer 15 ani de inchisoare cu executare pentru inculpatii din dosar.

Premierul Ponta, despre procesul ministrului Relu Fenechiu: Sper sa fie achitat

Primul-ministru Victor Ponta afirma ca spera ca ministrul Relu Fenechiu sa fie achitat, vineri, de ICCJ, spunand ca va avea o discutie cu acesta. O sa vorbesc cu dansul, sper sa fie achitat, a spus Ponta,.

Cine este Relu Fenechiu: De la baron local cu greutate si sponsor important al PNL, la primul ministru aflat in functie condamnat la inchisoare

Relu Fenechiu, primul ministru aflat in functie condamnat la inchisoare din tara noastra, este unul dintre baronii locali cu greutate ai PNL si a ocupat functia de ministru al Transporturilor in Guvernul Ponta II. Deputat PNL de Iasi din anul 2004, Fenechiu a fost considerat, de-a lungul anilor, un sponsor important al partidului, potrivit relatarilor presei. In decembrie 2012, Fenechiu a fost numit ministru al Transporturilor in Cabinetul Ponta II. In seara de 21 decembrie, la ceremonia de depunere a juramantului de la Palatul Cotroceni, presedintele Traian Basescu a refuzat sa dea mana cu 3 dintre membrii noului Guvern: Gabriel Oprea, Radu Stroe si Relu Fenechiu. In luna ianuarie, raportul MCV pentru Romania semnala faptul ca doi ministri sunt cercetati penal pentru fapte de coruptie, fara sa ii numeasca. Cei vizati - Relu Fenechiu, trimis in judecata acum 8 ani in dosarul Transformatorul si Liviu Dragnea, ministrul Dezvoltarii, urmarit penal in dosarul referendumului din iulie 2012.

Victor Ponta: Relu Fenechiu a fost un ministru eficient, fapta pentru care a fost condamnat s-a intamplat acum 10 ani (VIDEO)

Primul ministru Victor Ponta a declarat, in cadrul emisiunii Talk B1, difuzata de B1 TV, ca Relu Fenechiu a fost un minsitru eficient si fapta pentru care a fost condamnat nu are nicio legatura cu activitatea sa.

Victor Ponta: Relu Fenechiu si-a dat demisia prin telefon. Mi-a confirmat ca nu vrea sa continue (VIDEO)

Victor Ponta a declarat, vineri, ca Relu Fenechiu si-a dat demisia prin telefon si ca declaratia pe care fostul minsitru al Transporturilor a dat-o a fost interpretata gresit. Am vorbit acum trei minute cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )