Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Relu Fenechiu a fost un ministru eficient, fapta pentru care a fost condamnat s-a intamplat acum 10 ani (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta: Relu Fenechiu a fost un ministru eficient, fapta pentru care a fost condamnat s-a intamplat acum 10 ani (VIDEO)

Primul ministru Victor Ponta a declarat, in cadrul emisiunii Talk B1, difuzata de B1 TV, ca Relu Fenechiu a fost un minsitru eficient si fapta pentru care a fost condamnat nu are nicio legatura cu activitatea sa. continuă pe B1

Victor Ponta: Relu Fenechiu si-a dat demisia prin telefon. Mi-a confirmat ca nu vrea sa continue

Victor Ponta a declarat, vineri, ca Relu Fenechiu si-a dat demisia prin telefon si ca declaratia pe care fostul minsitru al Transporturilor a dat-o a fost interpretata gresit. Am vorbit acum trei minute cu.

Victor Ponta: Relu Fenechiu si-a dat demisia prin telefon. Mi-a confirmat ca nu vrea sa continue (VIDEO)

Victor Ponta a declarat, vineri, ca Relu Fenechiu si-a dat demisia prin telefon si ca declaratia pe care fostul minsitru al Transporturilor a dat-o a fost interpretata gresit. Am vorbit acum trei minute cu.

Victor Ponta: La liceul Bolintineanu a fost o harababura totala care s-a transformat in abuz/ Se va modifica legea functionarilor publici/ Am creat peste 100 de mii de locuri de munca. Joi veti avea toate raspunsurile

Invitat la RTV, premierul Victor Ponta a vorbit despre problemele interne ale momentului, legea cadastrului, legea salarizarii sau problemele de la Bacalaureat. Premierul anunta o modificare iminenta a legii functionarilor publici si ridicarea salariul minim la 1. 000 de lei. Vorbind despre scandalul de la liceul Bolintineanu, seful guvernului crede ca lucrurile s-au transformat in abuz si numai decizia procurorului de caz a salvat un conflict iminent intre politisti si parinti. Premierul anunta ca sunt mai multe companii interesate de privatizareaOltchim si il acuza pe Adriean Videanu de interese la Oltchim si ca a blocat privatizarea. Ponta, despre cele 1 milion de locuri de munca promise: In viitoare sedinta de guvern am sa vorbesc despre investitii, proiecte si locuri de munca. Vorbim de peste 100 de mii de locuri de munca. Joi veti avea toate raspunsurile.

Victor Ponta: La liceul Bolintineanu a fost o harababura totala care s-a transformat in abuz / Monica Macovei face rau Romaniei

Invitat la RTV, premierul Victor Ponta a vorbit despre problemele interne ale momentului, legea cadastrului, legea salarizarii sau problemele de la Bacalaureat.

Ponta, dupa CONDAMNAREA lui Fenechiu: A fost un ministru EFICIENT.

Premierul Victor Ponta a declarat, la iesirea de la Ambasada Frantei, ca fostul ministru Relu Fenechiu, condamnat vineri la cinci ani de inchiare cu executare, a fost un ministru bun si eficient. Premierul a mai explicat ca a discutat cu Fenechiu la telefon dupa pronuntarea sentintei in dosarul Transformatorul si ca a transmis demisia ministrului la presedintie. Citeste si Reactia lui Antonescu dupa condamnarea lui Fenechiu: Nu regret ca l-am sustinut Am vorbit cu Fenechiu acum 3 minute, .

Mihai Voicu (PNL): Fenechiu a fost un ministru bun, beneficiaza inca de prezumtia de nevinovatie

Purtatorul de cuvant al PNL, Mihai Voicu, a declarat, pentru Mediafax, comentand decizia justitiei in cazul Relu Fenechiu, ca acesta a fost un ministru bun si ca beneficiaza inca de prezumtia de nevinovatie. Prin intreaga sa activitate la conducerea Ministerului Transporturilor, Relu Fenechiu a dat dovada de profesionalism si eficienta. ) Ne exprimam regretul ca Relu Fenechiu nu mai poate continua proiectele demarate in calitate de ministru al Transporturilor, se arata intr-un comunicat de presa al PNL remis Hotnews. ro.

Mihai Voicu (PNL): Fenechiu a fost un ministru bun, beneficiaza inca de prezumtia de nevinovatie. Crin Antonescu nu a avut inca nici o reactie

Purtatorul de cuvant al PNL, Mihai Voicu, a declarat, pentru Mediafax, comentand decizia justitiei in cazul Relu Fenechiu, ca acesta a fost un ministru bun si ca beneficiaza inca de prezumtia de nevinovatie. Crin Antonescu, presedintele PNL, nu a putut fi contactat pina la acest moment si nici nu a emis o declaratie publica.

Victor Ponta: O remaniere e posibila in august/ La liceul Bolintineanu a fost abuz/ Se va modifica legea functionarilor publici/ Am creat peste 100 de mii de locuri de munca. Joi veti avea toate raspunsurile/ Presedintele Basescu ma lasa sa-mi fac treaba

Invitat la RTV, premierul Victor Ponta a vorbit despre problemele interne ale momentului, legea cadastrului, legea salarizarii sau problemele de la Bacalaureat. Premierul anunta o modificare iminenta a legii functionarilor publici si ridicarea salariul minim la 1. 000 de lei. Vorbind despre scandalul de la liceul Bolintineanu, seful guvernului crede ca lucrurile s-au transformat in abuz si numai decizia procurorului de caz a salvat un conflict iminent intre politisti si parinti. Salarizarea bugetarilor: Conform intelegerii cu FMI trebuie sa avem salarii in valoare de 7% din PIBPonta, despre cele 1 milion de locuri de munca promise: Vorbim de peste 100 de mii de locuri de munca. Joi veti avea toate raspunsurile. Nu mai luam bani de la FMI fiindca ne imprumutam mult mai ieftin acum si suntem o tara stabila. Vom introduce TVA de 9% la paine pe tot lantul de la producator la cumparator.

Victor Ponta: O remaniere e posibila in august/ La liceul Bolintineanu a fost abuz/ Se va modifica legea functionarilor publici/ Am creat peste 100 de mii de locuri de munca. Joi veti avea toate raspunsurile/ Presedintele Basescu ma lasa sa-mi fac treaba

Invitat la RTV, premierul Victor Ponta a vorbit despre problemele interne ale momentului, legea cadastrului, legea salarizarii sau problemele de la Bacalaureat. Premierul anunta o modificare iminenta a legii functionarilor publici si ridicarea salariul minim la 1. 000 de lei. Vorbind despre scandalul de la liceul Bolintineanu, seful guvernului crede ca lucrurile s-au transformat in abuz si numai promisiunea celor 1 milion de locuri de munca sustinand ca s-au creat deja peste 100 de mii de locuri de munca, iar dupa sedinta guvernului de joi va da toate informatiile.

Relu Fenechiu a fost condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare. Sentinta nu e definitiva

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu PNL), a fost condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare pentru complicitate la abuz in serviciu in forma calificata si 3 ani interzicerea unor drepturi. Fratele acestuia, Lucian Fenechiu, a fost condamnat si el la 5 ani de inchisoare cu executare si 3 ani interzicerea unor drepturi. Sentinta nu e definitiva. Judecatorii din completul Inaltei Curti care au dat sentinta sunt Francesca Vasile, Iulian Dragomir si Mirela Sorina Popescu. Ora 17. 54: Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat pentru ziarul Gandul ca nu a demisionat inca de la conducerea Ministerului Transporturilor si ar urma sa faca acest lucru maine, dupa o discutie cu primul ministru. Ora 15. 46: Premierul Victor Ponta a anuntat ca va prelua interimatul functiei dupa ce Relu Fenechiu l-a anuntat ca isi va da demisia din functia de ministru al Transporturilor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )