Libnet.ro
UNICEF

09:45

Renato Usatii a fost dat in cautare nationala si internationala VIDEO

Adevărul Adevărul,
Renato Usatii a fost dat in cautare nationala si internationala VIDEO

Judecatoria sectorului Centru a emis un mandat de arestare national si international luni, 24 octombrie, pe numele liderului Partidului Nostru, Renato Usatii. Judecatorii au dat curs demersului procurorului Vitalie Busuioc care a solicitat eliberarea mandatului. continuă pe Adevărul

VIDEO Renato Usatii a fost dat in urmarire nationala si internationala

Judecatoria sectorului Centru a emis un mandat de arestare national si international luni, 24 octombrie, pe numele liderului Partidului Nostru, Renato Usatii. Judecatorii au dat curs demersului procurorului Vitalie Busuioc care a solicitat eliberarea mandatului.

Autoritatile de la Chisinau au emis un mandat de arestare international pe numele politicianului prorus Renato Usatii

Autoritatile din Republica Moldova au emis, luni seara, un mandat de arestare pe numele primarului orasului Balti si liderul formatiunii proruse Renato Usatii, fiind acuzat de tentativa de omor, in cazul omului de afaceri rus Gherman Gorbuntov .

A refuzat sa poarte cizmele din piele fiindca era vegan si a fost dat afara din armata. Povestea unui soldat elvetian care a invins sistemul

Un soldat elvetian a dat in judecata armata, dupa ce acesta a fost pus sa poarte cizme din piele. Tanarul de 19 ani a declarat ca nu poate purta cizme din piele de animal, fiindca este vegetarian.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )