Libnet.ro
UNICEF

08:45

Renault-Nissan a preluat compania rusa care produce autoturismele Lada

B1 B1,
Renault-Nissan a preluat compania rusa care produce autoturismele Lada

Alianta Renault-Nissan a devenit oficial actionar majoritar intr-o noua companie mixta formata impreuna cu AvtoVAZ, compania rusa care produce masinile Lada. Noul joint-venture, Alliance Rostec Auto. continuă pe B1

Renault-Nissan a preluat oficial controlul Lada

Alianta Renault-Nissan a semnat oficial actele prin care devine actionar majoritar intr-o noua companie mixta formata impreuna cu AvtoVAZ, compania rusa care produce masinile Lada. Noul joint-venture se numeste Alliance Rostec Auto BV, iar grupul franco-japonez va ajunge sa detina 67% din actiuni si va investi 700 milioane dolari in Rusia.

Compania care produce statuetele Oscar face concedieri.

Compania americana care produce statuetele ce vor fi inmanate la gala de decernare a premiilor Oscar a anuntat, vineri, ca va concedia aproape 100 de angajati, intrucat va fi achizitionata de o firma concurenta, informeaza huffingtonpost. com, citat de Mediafax. Unii dintre angajati vor fi reangajati ulterior, iar statuetele Oscar vor continua sa fie produse tot la Chicago. Compania R. Owens Co. Inc. a informat in aceasta saptamana Departamentul pentru Comert din statul american .

Bacaul va avea prima casa care produce mai multa energie decat consuma

Casa Prispa este prima locuinta care va produce mai mula energie decat consuma. Lucrarile sunt pe ultima suta de metri, iar familia din Bacau care a cumparat proiectul facut de 45 de studenti romani va.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )