Libnet.ro
UNICEF

06:30

Reportaj socant! BBC: Romania importa gunoi din strainatate

Antena3 Antena3,
Reportaj socant! BBC: Romania importa gunoi din strainatate

Jumatate din gunoiul reciclat in Romania, in conditiile in care tara este congestionata de deseuri, provine din import, se arata intr-un material realizat de BBC. De ce o tara care este deja. continuă pe Antena3

VIDEO BBC: Cum a ajuns Romania sa importe gunoi din strainatate

Jumatate din gunoiul reciclat in Romania, in conditiile in care tara este congestionata de deseuri, provine din import, se arata intr-un material realizat de BBC.

De ce Romania importa deseuri si de ce tu esti principalul vinovat

Romania importa tot felul de lucruri de la straini, insa cel mai probabil nu te asteptai sa aduca din alte tari si deseuri. Problema a ajuns si in atentia jurnalistilor de la BBC,.

Vasile Ciurchea, aflat la al treilea mandat in fruntea CNAS, promite un pachet complet pentru bolnavii de cancer, cu toate serviciile de care beneficiaza pacientii din strainatate

Bolnavii oncologici din Romania ar putea beneficia de un pachet complet de servicii, toate de care beneficiaza pacientii din strainatate, cu tot ce are nevoie de la momentul diagnosticarii, pe parcursul tratamentului, monitorizare si activitati medicale de suport conexe, gen kinetoterapie, consiliere psihologica, a afirmat joi presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Vasile Ciurchea, la un eveniment pe tema cancerului la copii si tineri in Romania.

Reportaj BBC: Romania, o tara invadata de gunoaie, importa deseuri din Europa. Cum este posibil? Explicatia firmelor de reciclare

Desi Romania e invadata de gunoaie, tara noastra importa deseuri. Aceasta anomalie este posibila din cauza faptului ca nu reciclam, au descoperit jurnalistii BBC, care au ajuns la noi in tara si au.

Ce trebuie sa invete Romania dupa protestele din Hong Kong

Protestele din Hong Kong au facut inconjurul lumii. Si ar fi cazul ca si Romania sa invete ceva din ele. Pentru ca alte tari au facut-o. Protestele din Hong Kong au fost extrem de.

INTERVIU: Radu Vlad, WWF Romania -Cca 15% din padurile Romaniei sunt cumva in voia sortii

Radu Vlad lucreaza pentru World Wide Found, organizatia non-guvernamentala lider la nivel global in conservarea naturii si restaurarea ecologica a mediului natural. Radu este unul dintre eroii locali ai campaniei EU Protects care vizeaza cresterea gradului de constientizare cu privire la protectia pe care Uniunea Europeana o asigura cetatenilor sai in fata amenintarilor globale si a altor pericole. in cadrul interviului pentru Hotnews. ro Radu Vlad povesteste despre lupta pentru padurile virgine ale Romaniei, descoperim importanta civilizatiei lemnului si modalitatile prin care putem salva una din cele mai importante rezervatii la nivel european.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )