Libnet.ro
UNICEF

12:45

Reprezentantii Gregory Tour, audiati la Parchetul General, in legatura cu accidentul din Muntenegru

B1 B1,
Reprezentantii Gregory Tour, audiati la Parchetul General, in legatura cu accidentul din Muntenegru

Reprezentantii companiei de transport Gregory Tour, implicata in accidentul din Muntenegru, in care au murit 19 persoane si alte 29 au fost ranite, sunt audiati, marti, la Parchetul General. Autoritatile. continuă pe B1

VIDEO Firma Gregory Tour: Soferul autocarului prabusit in prapastia din Muntenegru era angajat al Politiei si a murit in accident. El lucra pentru o alta firma de transport si fusese detasat

Soferul care se afla la volanul autocarului prabusit duminica in prapastia din Muntenegru si-a pierdut viata in accident, a declarat marti, la Parchetul General, Stefan Grigore, patronul firmei de transport Gregory Tour, careia ii apartine autocarul. George Ciobanu, soferul mort in accident, avea, potrivit proprietarului firmei, o experienta de 10 ani in domeniu si mai efectuase calatorii pe acelasi traseu. El era angajat al Politiei Romane, iar in timpul liber lucra ca sofer la o firma de transport. George Ciobanu nu avea insa contract cu Gregory Tour, ci cu o alta firma, el fiind solicitat sa efectueze aceasta cursa in conditiile in care unul dintre soferii Gregory Tour era in aceasta perioada in concediu. Cel de-al doilea sofer care se afla in autocar este in coma.

Patronul Gregory Tour: Din cate am aflat, politistul era la volan; era un sofer bun si o fire calma

Stefan Grigore, patronul companiei Gregory Tour, a declarat, marti, ca din informatiile de care dispune reiese ca angajatul MAI se afla la volanul autocarului implicat in accidentul din Muntenegru, potrivit.

Rominsolv: Gregory Tour Serv are platite toate datoriile la zi, conform planului de reorganizare

Gregory Tour Serv, companie detinuta de familia Grigore si aflata in reorganizare, are platite toate datoriile la zi conform planului de reorganizare, a spus Florin Sora, reprezentantul Rominsolv, administratorul judiciar al societatii.

Mareea Travel arunca pisica moarta in curtea transportatorului: Pagubele produse in urma accidentului din Muntenegru apartin Gregory Tour

Directorul agentiei care a organizat circuitul turistic, Marius Usturoiu, sustine ca responsabilitatea pentru pagubele produse in urma accidentului din Muntenegru apartine transportatorului, Gregory Tour, conform contractului incheiat de acesta cu agentia de turism.

Directorul Gregory Tour: Cei doi soferi au respectat timpii de odihna, nu stim care au fost motivele accidentului

Reprezentantul companiei Gregory Tour a declarat, luni, ca soferii autocarului care s-a prabusit duminica intr-o rapa din Muntenegru au respectat timpii de odihna si de lucru, nefiind cunoscut motivele care au.

TRAGEDIE in MUNTENEGRU. Parchetul General cere dosarul accidentului. ...

Parchetul General cere autoritatilor din Muntenegru dosarul accidentului de autocar pentru a demara o ancheta proprie in acest caz, informeaza b1. ro. Astfel, o echipa formata din procurori si politisti se va deplasa acolo pentru a coordona ancheta. De asemenea, se va incerca stabilirea cu exactitate a evenimentelor de duminica seara si care au fost cauzele care au dus la teribilul incident. Parchetul General se sesizeaza din oficiu sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa in .

Parchetul General deschide o ancheta in cazul accidentului din Muntenegru

Parchetul General va face o ancheta in cazul accidentului din Muntenegru, sesizandu-se din oficiu pentru savarsirea infractiunii de ucidere din culpa, a declarat pentru Mediafax purtatorul de cuvant al institutiei, Simona Frolu.

Parchetul General cere dosarul accidentului din Muntenegru: O echipa de anchetatori se va deplasa la Podgorita

Parchetul General cere autoritatilor din Muntenegru dosarul accidentului de autocar pentru a demara o ancheta proprie in acest caz. Astfel, o echipa formata din procurori si politisti se va deplasa acolo pentru.

Parchetul General a deschis un dosar de ucidere din culpa in cazul accidentului din Muntenegru

Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie s-a sesizat din oficiu in cazul accidentului din Muntenegru, anuntand ca a fost inregistrat pe rol un proces verbal cu privire la savarsirea infractiunii de.

Parchetul General a deschis un dosar de ucidere din culpa in cazul accidentului din Muntenegru.

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie s-a sesizat din oficiu in cazul accidentului din Muntenegru si a anuntat ca a fost inregistrat pe rol un proces verbal cu privire la savarsirea infractiunii de ucidere din culpa in forma calificata, informeaza B1. ro. La data de 24. 2013 a fost inregistrat pe rolul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie procesul-verbal de sesizare din oficiu, cu privire la savarsirea infractiunii de ucidere din culpa in forma calificata, .

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )