Libnet.ro
UNICEF

05:15

Parchetul General a deschis un dosar de ucidere din culpa in cazul accidentului din Muntenegru

B1 B1,
Parchetul General a deschis un dosar de ucidere din culpa in cazul accidentului din Muntenegru

Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie s-a sesizat din oficiu in cazul accidentului din Muntenegru, anuntand ca a fost inregistrat pe rol un proces verbal cu privire la savarsirea infractiunii de. continuă pe B1

Parchetul General a deschis un dosar de ucidere din culpa in cazul accidentului din Muntenegru.

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie s-a sesizat din oficiu in cazul accidentului din Muntenegru si a anuntat ca a fost inregistrat pe rol un proces verbal cu privire la savarsirea infractiunii de ucidere din culpa in forma calificata, informeaza B1. ro. La data de 24. 2013 a fost inregistrat pe rolul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie procesul-verbal de sesizare din oficiu, cu privire la savarsirea infractiunii de ucidere din culpa in forma calificata, .

Parchetul General cere dosarul accidentului din Muntenegru: O echipa de anchetatori se va deplasa la Podgorita

Parchetul General cere autoritatilor din Muntenegru dosarul accidentului de autocar pentru a demara o ancheta proprie in acest caz. Astfel, o echipa formata din procurori si politisti se va deplasa acolo pentru.

Parchetul General deschide o ancheta in cazul accidentului din Muntenegru

Parchetul General va face o ancheta in cazul accidentului din Muntenegru, sesizandu-se din oficiu pentru savarsirea infractiunii de ucidere din culpa, a declarat pentru Mediafax purtatorul de cuvant al institutiei, Simona Frolu.

TRAGEDIE in MUNTENEGRU. Parchetul General cere dosarul accidentului. ...

Parchetul General cere autoritatilor din Muntenegru dosarul accidentului de autocar pentru a demara o ancheta proprie in acest caz, informeaza b1. ro. Astfel, o echipa formata din procurori si politisti se va deplasa acolo pentru a coordona ancheta. De asemenea, se va incerca stabilirea cu exactitate a evenimentelor de duminica seara si care au fost cauzele care au dus la teribilul incident. Parchetul General se sesizeaza din oficiu sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa in .

Reprezentantii Gregory Tour, audiati la Parchetul General, in legatura cu accidentul din Muntenegru

Reprezentantii companiei de transport Gregory Tour, implicata in accidentul din Muntenegru, in care au murit 19 persoane si alte 29 au fost ranite, sunt audiati, marti, la Parchetul General. Autoritatile.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )