Libnet.ro
UNICEF

06:00

Reprezentantul Guinness Book a omologat oficial recordul mondial pentru cel mai mare drapel din lume

Antena3 Antena3,
Reprezentantul Guinness Book a omologat oficial recordul mondial pentru cel mai mare drapel din lume

Romania are in mod oficial cel mai mare drapel din lume. Antena 3 a inscris tricolorul Romaniei in Guinness World Records. Reprezentantul Guinness Book prezent pe Aerodromul Clinceni a omologat noul record si. continuă pe Antena3

Reprezentantul Guinness World Records a omologat oficial recordul mondial pentru cel mai mare drapel din lume

Romania are in mod oficial cel mai mare drapel din lume. Antena 3 a inscris tricolorul Romaniei in Guinness World Records. Reprezentantul Guinness World Records prezent pe Aerodromul Clinceni a omologat noul.

Reprezentantul GUINNESS WORLD RECORDS a omologat oficial recordul mondial pentru cel mai mare drapel din lume

Romania are in mod oficial cel mai mare drapel din lume. Antena 3 a inscris tricolorul Romaniei in GUINNESS WORLD RECORDS. Reprezentantul Guinness World Records, Jack Brockbank, prezent pe Aerodromul Clinceni, a o.

Reprezentantul GUINNESS WORLD RECORDS: Vreau sa multumesc Antena 3 pentru mesajul transmis astazi Romaniei

Jack Brockbank, reprezentantulGUINNESS WORLD RECORDS, a fost invitat in emisiunea Sinteza Zilei pentru a vorbi despre recordul obtinut pentru Romania de Antena 3. Vreau sa multumesc Antena 3. Nu numai.

VIDEO Filipine a doborat recordul mondial detinut de Romania la lansarea de lampioane

Zeci de mii de lampioane au luminat cerul deasupra campusului universitar Visayas din Filipine, unde multimea s-a adunat pentru a dobori recordul mondial, stabilit anterior de romani.

Antena 3 este la inaltime. Limita noastra este cerul! Ne pregatim de RECORDUL MONDIAL in platoul Dinner in the sky

Antena 3 face istorie astazi, iar pregatirile au intrat pe ultima suta de metri. Pentru a va oferi cea mai buna imagine cu drapelul care va intra in Cartea Recordurilor, platoul din care vor fi transmise.

Brandon Bays, speaker de renume mondial, pentru prima data in Romania.

Brandon Bays, expert in vindecare holistica si autoarea best-seller-ului Calatoria, vine pentru prima data in Romania pentru a sustine seminarul Journey Intensive. In cadrul seminarului, Brandon Bays va preda metoda de vindecare si de dezvoltare personala Calatoria, pentru care a devenit faimoasa in intreaga lume. Carte scrisa de Brandon Bays, The Journey Calatoria) in care este prezentata povestea acestei metodei, precum si procedeele de vindecare si dezvoltare personala care o .

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )