Libnet.ro
UNICEF

18:30

Reprezentantul GUINNESS WORLD RECORDS a omologat oficial recordul mondial pentru cel mai mare drapel din lume

Antena3 Antena3,
Reprezentantul GUINNESS WORLD RECORDS a omologat oficial recordul mondial pentru cel mai mare drapel din lume

Romania are in mod oficial cel mai mare drapel din lume. Antena 3 a inscris tricolorul Romaniei in GUINNESS WORLD RECORDS. Reprezentantul Guinness World Records, Jack Brockbank, prezent pe Aerodromul Clinceni, a o. continuă pe Antena3

Reprezentantul Guinness Book a omologat oficial recordul mondial pentru cel mai mare drapel din lume

Romania are in mod oficial cel mai mare drapel din lume. Antena 3 a inscris tricolorul Romaniei in Guinness World Records. Reprezentantul Guinness Book prezent pe Aerodromul Clinceni a omologat noul record si.

Reprezentantul Guinness World Records a omologat oficial recordul mondial pentru cel mai mare drapel din lume

Romania are in mod oficial cel mai mare drapel din lume. Antena 3 a inscris tricolorul Romaniei in Guinness World Records. Reprezentantul Guinness World Records prezent pe Aerodromul Clinceni a omologat noul.

Reprezentantul GUINNESS WORLD RECORDS: Vreau sa multumesc Antena 3 pentru mesajul transmis astazi Romaniei

Jack Brockbank, reprezentantulGUINNESS WORLD RECORDS, a fost invitat in emisiunea Sinteza Zilei pentru a vorbi despre recordul obtinut pentru Romania de Antena 3. Vreau sa multumesc Antena 3. Nu numai.

Romania are cel mai mare drapel din lume! Antena 3, in Guinness World Records

Romania are cel mai mare drapel din lume. Antena 3 a inscris tricolorul Romaniei in Guinness World Records. Avem un nou record mondial! Felicitari Romania. Felicitari Antena 3! a spus reprezentantul.

Romania are cel mai mare drapel din lume! Antena 3, in GUINNESS WORLD RECORDS

Romania are cel mai mare drapel din lume. Antena 3 a inscris tricolorul gigant al Romaniei in GUINNESS WORLD RECORDS. intins pe aproape 80. 000 de metri patrati, tricolorul oferit romanilor de Antena 3 i-a.

VIDEO Filipine a doborat recordul mondial detinut de Romania la lansarea de lampioane

Zeci de mii de lampioane au luminat cerul deasupra campusului universitar Visayas din Filipine, unde multimea s-a adunat pentru a dobori recordul mondial, stabilit anterior de romani.

Antena 3 ofera romanilor cel mai mare drapel din LUME. Reprezentantul Rompetrol: in fiecare birou avem arborat steagul Romaniei

Ne mai despart doar cateva ore de momentul in care Antena 3 si fabricadesteaguri. eu vor oferi romanilor cel mai mare steag din lume. Drapelul va fi omologat in GUINNESS WORLD RECORDS. Evenimentul va fi transmis de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )