Libnet.ro
UNICEF

15:45

Republica Dominicana: Cel putin 24 de persoane au murit din cauza furtunii tropicale Erika (VIDEO)

B1 B1,
Republica Dominicana: Cel putin 24 de persoane au murit din cauza furtunii tropicale Erika (VIDEO)

Cel putin 24 au murit in Republica Dominicana dupa ce insula a fost maturata de furtuna tropicala Erika, informeaza B1 TV. Premierul tarii a declarat ca statul a fost dat inapoi cu 20 de ani in urma. continuă pe B1

Cele mai puternice ploi din ultimii 50 de ani in nord-estul Turciei. Cel putin 8 oameni au murit

Cel putin opt persoane au murit, iar alte doua au fost date disparute, in urma unor inundatii care au afectat provincia Artvin, la malul Marii Negre, relateaza Euronews. Doua cladiri s-au prabusit din cauza.

Turcia: Cel putin opt oameni au murit, dupa cele mai puternice ploi din ultimii 50 de ani provincia Artvin

Cel putin opt persoane au murit, iar alte doua au fost date disparute, in urma unor inundatii care au afectat provincia Artvin, la malul Marii Negre. Luni, doua cladiri s-au prabusit din cauza inundatiilor.

VIDEO Furtuna tropicala Erika a lovit Republica Dominicana. 12 persoane au murit

Furtuna tropicala Erika a lovit vineri Republica Dominicana, pana in prezent 12 persoane fiind pierzandu-si viata, iar alte 20 au fost date disparute, potrivit AFP.

In spatele cortinei Festivalului Enescu, evenimentul care aduce cel putin 10 milioane de euro Bucurestiului

Organizarea unei editii a Festivalului George Enescu, cel mai important brand cultural al Romaniei, care poate aduce intre 10 si 25 de milioane de euro Bucurestiului, dureaza cel putin doi-trei ani, a declarat pentru Wall-Street. ro, Oana Marinescu,.

Cel putin 16 romani arestati in Ungaria. Ei actionau drept calauze pentru imigranti ilegali

Cel putin 16 romani au fost arestati in Ungaria, sub acuzatia ca actionau drept calauze pentru imigranti ilegali. Romanii incercau sa treaca in Austria si transportau in jur de 100 de refugiati.

Sony lanseaza cel mai ciudat gadget hibrid din 2015

Daca sperati ca cei de la Sony nu mai au timp de gadgeturi ciudate cu o utilitate indoielnica, v-ati inselat, iarSRS-LSR10 e cea mai recenta dovada. De-a lungul anilor niste echipe de cercetare si dezvoltare din cadrul Sony, cu bugete generoase si mult timp liber, au creat niste gadgeturi foarte interesante. La un moment dat, [] Sony lanseaza cel mai ciudat gadget hibrid din 2015 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Constanta: O femeie de 33 de ani a murit din cauza unui avort ilegal

A murit la 33 de ani in urma unui avort. Asta sustin medicii din Constanta in cazul unei femei ajunsa in stare grava la spital in urma cu 4 zile, informeaza B1 TV. Tanara era mama a cinci copii, iar rudele.

NATO organizeaza cel mai mare exercitiu militar din 2002. Cand va avea loc

Alianta Nord Atlantica NATO) va organiza la toamna cel mai mare exercitiu militar dupa 2002 cu participarea a circa 36. 000 de soldati, a anuntat joi unul dintre sefii militari ai NATO, relateaza Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )