Libnet.ro
UNICEF

6 Mai.

In spatele cortinei Festivalului Enescu, evenimentul care aduce cel putin 10 milioane de euro Bucurestiului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
In spatele cortinei Festivalului Enescu, evenimentul care aduce cel putin 10 milioane de euro Bucurestiului

Organizarea unei editii a Festivalului George Enescu, cel mai important brand cultural al Romaniei, care poate aduce intre 10 si 25 de milioane de euro Bucurestiului, dureaza cel putin doi-trei ani, a declarat pentru Wall-Street. ro, Oana Marinescu,. continuă pe Wall-Street Ro

in spatele cortinei, stralucirea dispare. Ce se intampla cu animalele de la Circul Globus

La Circul Globus, vedetele spectacolelor sunt tinute claie peste gramada, intr-un adapost improvizat, oferit de Primarie. Institutie care a si creat problema, retrocedand terenul pe care se afla adapostul.

Adevarul editeaza suplimentul Festivalului Enescu si in 2015

Pentru a doua oara, dupa editia din 2013, suplimentul Festivalului George Enescu va fi distribuit gratuit impreuna cu ziarul Adevarul, in Bucuresti, in perioada 28 august-20 septembrie 2015. De luni pana joi, va avea cate 16 pagini, iar vinerea va cuprinde 24 de pagini. in cele 16 editii, se vor regasi interviuri, reportaje si programe ale Festivalului.

Mesajul celui care conduce cel mai mare lant de cafenele din lume catre angajati in plin haos bursier: Oferiti clientilor. pe langa cafea. si o vorba buna

Daca singura persoana care v-a oferit alinare in timpul haosului bursier de luni a fost un mai mult decat prietenos angajat al Starbucks, ar trebui sa-i multumiti lui Howard Schultz, scrie Washington Post.

actualitate, 6 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )